Annonsørinnhold

Eksperten om morgendagens betalingsløsninger

Hvordan ser egentlig bedriftens fremtidige betalingsløsninger ut? Og hvordan vet man hvilke løsninger som passer akkurat vår bedrift? Ulrika Ledel, strategisk forretningsutvikler hos Eurocard, gir sine råd om hvordan bedriften kan ruste seg for utfordringer fremover.

FREMTIDSLØSNING: Ulrika er strategisk forretningsutvikler hos Eurocard, og har gode råd om hvordan du fremtidssikrer bedriften.
FREMTIDSLØSNING: Ulrika er strategisk forretningsutvikler hos Eurocard, og har gode råd om hvordan du fremtidssikrer bedriften. Vis mer

- Verden blir mindre og mindre. Eller rettere sagt, mer oppkoblet og mer sammenkoblet. I dag kan hvem som helst bli entreprenør på bare noen få klikk. Å sette opp en nettbutikk tar ikke mer enn en formiddag. I tillegg til å forenkle og skape arbeidsplasser, viskes også grensene ut mellom kunde og butikk.

- Dette har forandret kjøpsvaner, betalingsmodeller og ledetid, men kanskje først og fremst forventningene om enkel betaling i butikken, mener Ulrika Ledel, strategisk forretningsutvikler hos Eurocard, og fortsetter:

- Det gjelder uansett bransje og størrelse på bedriften.

Alt skal skje i sanntid

- Opplevelsen av sømløse og UX-vennlige betalinger smitter. Nå vil alle ha integrerte og smidige betalingsløsninger. Alt skal skje i sanntid og være koblet direkte til bokføringen og fakturasystemene.

Hun er enig i at pandemien har satt fart på utviklingen.

- E-handelen vokser, men det har også påvirket den digitale utviklingen, for eksempel i de tradisjonelle butikkene. Kontaktløse betalingsmetoder og QR-koder er tydelige eksempler på dette.

Hvordan skal man som bedriftseier da svare på ny teknologi og økte krav?

Ledel mener at det er viktig å ikke gå seg bort i jungelen av nye betalingstrender. Bare fordi det nå finnes AI og Robotics, betyr ikke det at det er riktig løsning for nettopp din bedrift. For å finne riktig løsning er det viktigste å se og høre på kunden.

- Data is key, sier hun ettertrykkelig.

- Jo mer data du har om kundene dine, desto mer bør de styre hvordan betalingsløsningen skal se ut.

KREATIV: Våg å tenke utenfor boksen, råder Ulrika Ledel hos Eurocard.
KREATIV: Våg å tenke utenfor boksen, råder Ulrika Ledel hos Eurocard. Vis mer

Tenk betalingsstrømmer!

Og selvfølgelig er det viktig å holde rede på ny og fremtidig teknologi for å være forberedt for det som kommer. Men Ulrika Ledel mener at det er minst like viktig å se på hvilke ferdige tekniske løsninger og infrastrukturer man kan ta utgangspunkt i og bygge videre på.

- Vær kreativ! Tenk betalingsstrømmer! God UX ser forskjellig ut fra bedrift til bedrift, og med riktig løsning kan man skreddersy en betalingsløsning som fungerer sømløst i alle ledd.

Og det er akkurat slik, ifølge Ulrika, at man sikrer fremtiden for bedriftens betalingsløsning.

- Be om råd for å finne en løsning som passer bedriften i dag, og vær fleksibel på at det kan være noe annet som kan fungere bedre i morgen. Nysgjerrige bedrifter varer lengst!

Slik kan bedriften betale enkelt og følge opp effektivt.

For bedrifter. Effektiv rente ved bruk av kreditt er 32,98%, kr 15000 o/12 md. - kostn. kr 2284, tot. kr 17284.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer