Annonsørinnhold

Gulljackpot med ca. 16 millioner til alenevinner*

På lørdag kan man vinne ca. 16 millioner* i V75, uten å kunne noe som helst om hest.

Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store
Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store Vis mer

På lørdag har man sjansen til å spille om Gulljackpot under helgas V75 på Bjerke travbane, noe som innebærer at man kan vinne cirka 16 millioner kroner*.

Med Stalltips kan man være med i kampen om de store premiene - uten å kunne noe som helst om trav eller hest.

Spillefristen er lørdag kl. 15:00.

Spill Stalltips her

Kunne juble etter storgevinst

V75-omgangen på Biri den siste lørdagen i november startet med en overraskende vinner. Det endte med at kun 13 bonger stod igjen med syv riktige, og to av disse var med Stalltips.

Da de to bongene som kostet 192 kroner tikket inn, var jubelen et faktum. Det endte med over 320.000 kroner i gevinst - noe som vil bidra til å gjøre førjulstiden ekstra hyggelig for de to vinnerne.

Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store
Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store Vis mer

- Vi fikk litt sjokk her

Tidligere i november ble det full uttelling i V75 for hele 40 spill. Ti av disse var Stalltips, og alle vinnerne kunne kvittere ut mellom 137.121 og 150.627 kroner i i gevinst. En av de som kunne juble var en kvinne fra Østlandet, som gjorde litt av et comeback som V75-spiller etter fire års pause:

- Vi var på tur til fjellet og skulle handle. Jeg så reklamen for Stalltips og et stort tall, og ble enig med mannen om å prøve et spill. Jeg måtte registrere meg på nytt, og fikk kjøpt, sier vinneren. På lørdags kveld satt jeg og sjekket resultatet, men fikk det ikke helt til å stemme. Da beløpet 137.121 kom frem, tenkte jeg at dette tror jeg ikke på. Men det stemte, og vi fikk litt sjokk her, forteller en fornøyd Stalltips-spiller til Norsk Rikstoto.

Spillet kostet 96 kroner å levere.

Spill Stalltips her

Hvorfor bruke Stalltips?

Man trenger ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om man leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner man mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

Spill Stalltips her

Se Vinnersjanser | hjelpelinjen.no | Aldersgrense 18 år

Gulljackpot med ca. 16 millioner til alenevinner*