Annonsørinnhold

Internasjonal V75 med hele 65 millioner i premiepotten*

På lørdag er det internasjonal V75 i Sverige, med ca. 26 millioner til alenevinner. Så enkelt er det å bli med.

Internasjonal V75 med hele 65 millioner i premiepotten*

Denne helgen er det igjen tid for nok en internasjonal thriller i V75, og denne gangen skjer det på Åby travbane i Sverige. Det ligger hele 65 millioner i samlet premiepott, noe som utgjør ca. 26 millioner til alenevinner.*

Spill på lørdagens internasjonale V75 med Stalltips her

Når du kjøper ferdigutfylt Stalltips, spiller du som en hesteekspert! Husk spillefrist lørdag kl. 16.20.

Norsk hest sikter på storpremie

På lørdag drar det seg til på Åby travbane utenfor Gøteborg. Da arrangerer de Paralympiatravet - en stjernespekket storløpsdag. Overskuddet fra løpsdagen går til den svenske paralympiske idretten.

Cicero T.G. og Magnus Teien Gundersen fra Nittedal forsvarer de norske fargene i hovedløpet, som har 1,5 millioner kroner i førstepremie.

Spill Stalltips her

JAKTER SEIER: Cicero T.G. og Magnus Teien Gundersen fra Nittedal går for gull under lørdagens internasjonale V75 i Sverige. Foto Eirik Stenhaug
JAKTER SEIER: Cicero T.G. og Magnus Teien Gundersen fra Nittedal går for gull under lørdagens internasjonale V75 i Sverige. Foto Eirik Stenhaug Vis mer

Fra 7000 til over 100.000 kroner på få sekunder

En mann i 20-årene fra Trondheim var en av lørdagens spillere som kunne slippe jubelen løs etter full klaff i V75. Han hadde spilt V75 Salltips system.

Den lykkelige trønderen vant hele 107.534 kroner i det nervepirrende V75-løpet på Forus. Den småvriene avslutningen med et femte- og syvendevalg som vinnere av de to siste løpene, sendte nemlig verdien for sju riktige opp fra knappe 7 000 til nesten 100 000.

- Jeg prøvde Stalltips system for et par uker siden og vant en liten gevinst. Jeg tenkte da at jeg skulle prøve igjen nå sist lørdag og det viste seg at Stalltips system fungerte for meg. Jeg har spilt litt tidligere, men har hatt en pause på noen år nå, før jeg prøvde på nytt. Pengene skal inn på sparekonto og settes av til innskudd for egen bolig, forteller den glade vinneren.

SPILL STALLTIPS HER

Internasjonal V75 med hele 65 millioner i premiepotten*

Stalltips - hestene er valgt for deg

Du trenger ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om du leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort for deg!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner du mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

SPILL STALLTIPS HER

Se Vinnersjanser | hjelpelinjen.no | Aldersgrense 18 år

Internasjonal V75 med hele 65 millioner i premiepotten*