Annonsørinnhold

Crazy Sexy Weekend:

Nytelse dumper prisene på sexleketøy!

Nordmenn elsker å være lekne, og nå får du knallpriser på sexleketøy hos Nytelse.no.

KNALLTILBUD: Crazy sexy weekend feires med prisras og opptil 80% avslag på sexleketøy hos Nytelse.no. (Bilde: Nytelse.no)
KNALLTILBUD: Crazy sexy weekend feires med prisras og opptil 80% avslag på sexleketøy hos Nytelse.no. (Bilde: Nytelse.no) Vis mer

Black Friday og Cyber Monday er slått sammen til Crazy Sexy Weekend hos Nytelse.no og akkurat nå får knallpriser på hele salget. Det gjør at du kan sikre deg dine favoritter til knallpris enten du kjøper til deg selv eller en du er glad i.

- Denne uken dumper vi prisen på over 400 varer. Målet vårt var å kunne tilby bransjens beste utvalg til Black week, og det har vi klart, forklarer Maria K. Ebbestad, sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no.

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

SEXOLOG: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. (Bilde: Nytelse.no)
SEXOLOG: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. (Bilde: Nytelse.no) Vis mer

Sexleketøy har blitt en viktig del av folks sexliv enten man er singel eller i parforhold, og kan hjelpe deg å oppleve nye former for orgasme.

- Alle bør eie et sexleketøy. Det gjør det som er godt, enda bedre, og det finnes noe for absolutt alle. En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir Dopamin, Oksytocin og Endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

PRODUKTEKSPERT: Tonje er produktekspert i Nytelse.no og har samlet sine favoritter fra salget. (Bilde: Nytelse.no)
PRODUKTEKSPERT: Tonje er produktekspert i Nytelse.no og har samlet sine favoritter fra salget. (Bilde: Nytelse.no) Vis mer

To favoritter til menn

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig vekst de siste årene, både på grunn av utviklingen på området og at det har blitt akseptert at også menn eier leketøy.

1. Sugemaskinen Sam Neo

Sam Neo gir deg en perfekt kombinasjon av sugeeffekt og kraftige vibrasjoner! Dette er sugemaskinen for deg som vil unne deg en erotisk luksusopplevelse, der kvalitet og god funksjon står i sentrum.

«Det som gjør Sam Neo annerledes fra alt annet, er at opplevelsen er j**lig digg fra første sekund! Den lager mindre lyd enn lignende maskiner, samtidig som den suger hardere og bedre. Jeg ble overrasket over effekten, for dette var seriøst en mer intens opplevelse en jeg har hatt med noe annet leketøy". - Kristoffer, produktester

KJØP SUGEMASKIN HER!

2. The Magnum Power Pump

En penispumpe kan hjelpe deg med å oppnå større og hardere ereksjoner ved å øke blodstrømmen til penis slik at du får maks ut av det du har. Det er også det produktet flest norske menn ønsker seg ifølge en sexundersøkelse som kartlegger nordmenns sexvaner.

- Det er ingen tvil om at du knuller bedre når du bruker penispumpe. Du får maks ut av det du har. En god penispumpe gir en hardere og mer langvarig ereksjon. Økt blodtilførsel gjør også penis mer følsom, noe som gir deg kraftigere orgasmer og mer intens sex, forklarer sexologen.

KJØP PENISPUMPE HER!

Nytelse dumper prisene på sexleketøy!

To favoritter til kvinner

For å finne rett produkt til alle sine kunder har Nytelse.no produkteksperter som hjelper deg i jungelen av sexleketøy. Nå har ekspertene plukket ut sine favoritter som du bør sikre til knallpris allerede i dag.

1. Rabbitvibratoren The One

En rabbit har vært kvinners favoritt i mer enn 20 år og The One er et perfekt eksempel på hvordan en slik vibrator skal prestere. Den stimulerer både g-punkt og klitoris med separate motorer, noe som gir deg den mest målrettede og presise stimulien. Rabbitvibratoren er vanntett oppladbar og har lang batteritid.

«Den fyller meg opp, masserer g-punktet hardt (!) og stimulerer klitoris med mange ulike former for vibrasjoner. Drømmen min var sprutorgasme, og etter tips fra Nytelse satset jeg på The One rabbitvibrator. Dette var en megasuksess og jeg anbefaler den til alle damer som vil ha en skikkelig kraftig stav mellom beina, som gir deg tidenes orgasme.» - Pernille, produkttester.

KJØP RABBITVIBRATOREN HER!

Nytelse dumper prisene på sexleketøy!

2. Denne lille saken er en slikkemester

Pleasure Pump slikker, suger og vibrerer og utfører oralsex som en proff. Ved hjelp av vakuum trekker Pleasure Pump blod til vulva, noe som gjør henne mer sensitiv for berøring, og den silkemyke tungen slikker henne slik hun selv ønsker det.

Slikkevibratorer har blitt utrolig populært, og det er ikke uten grunn. Denne lille saken er en slikkemester som gir deg deilig oralsex. Silikontungen vibrerer og beveger seg frem og tilbake mot klitoris så fort du selv ønsker. Jeg anbefaler å bruke rikelig med vannbasert glidemiddel for en ekstra deilig opplevelse.

KJØP SLIKKEVIBRATOR HER

Nytelse dumper prisene på sexleketøy!

Bruk leketøy med kjæresten

- Alle lekne par bør ha et sexleketøy, smiler Ebbestad.

Det finnes ulike former for sexleketøy som vegner seg perfekt til par, men felles for alle er at de vil gi dere en vanvittig spennende og deilig opplevelse. Men hvorfor skal par bruke sexleketøy, er det ikke nok bare med hverandre?

- Sexleketøy er for par som vil ha det litt ekstra gøy, nyte hverandre på nye måter og oppleve seksuell stimuli på sitt beste, sier Ebbestad.

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy er ofte gode på å kommunisere, de har bedre sex og de er opptatte av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier man også en del om hva man liker og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

- Husk at man bruker ikke sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det gjør sexen enda mer leken, forklarer Ebbestad.

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

GI DEG SELV ORGASME: Unn deg en gave til deg selv, for ingen gave er bedre enn en orgasme. (Bilde: Nytelse.no)
GI DEG SELV ORGASME: Unn deg en gave til deg selv, for ingen gave er bedre enn en orgasme. (Bilde: Nytelse.no) Vis mer

To favoritter til par

1. Teazers massasjestav

Unn deg selv kraftige vibrasjoner! Denne store massasjestaven har en ekstra kraftig motor for de beste vibrasjonene. Med sitt store, runde hode kan vibratoren brukes til alt!

"Massasjestaver virker så uskyldig, men heftigere klitorisstimuli får man neppe! Denne utgaven er unik i sin klasse og kommer garantert til å overraske deg med sin kraft. Den er fantastisk til massasje, men enda bedre til å stimulere henne til orgasme!" - Tonje, produktekspert

KJØP MASSASJESTAV HER!

Nytelse dumper prisene på sexleketøy!

2. Teazer parvibrator

Ute etter et sexleketøy som gir dere flere ulike måter å nyte på, sammen og hver for dere? Teazers er et allsidig leketøy med kraftige vibratorer i begge ender, noe som betyr at du får 8 ulike leketøy i én!

Teazers parvibrator har «armer» i den ene enden, som egner seg spesielt godt til å gi han en runk eller stimulere klitoris. Den andre siden av leketøyet er spesielt egnet for penetrasjon, både anal og vaginal. Skaftet er utstyrt med riller og har et buet design, slik at den også kan skjemme bort G-punktet eller prostata

KJØP PARVIBRATOR HER!

Nytelse dumper prisene på sexleketøy!

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

Skap erotisk julemagi med din egen julekalender

Vi har samlet våre absolutte favoritter i en pakke som vil sende deg rett til himmels. Basert på en nasjonal undersøkelse har vi satt sammen en pakke med de produktene som flest ønsker å utforske med en partner, slik at du kan lage julekalenderen du og din partner drømmer om! Kombiner våre beste produkter med andre favoritter fra f.eks sjokoladehyllen eller fordel 9 luksuriøse gaver utover i desember.

Du får vår heftigste massasjestav med dype vibrasjoner, en sugemaskin til han og en supervibrator til henne, vår mest effektive penispumpe, en intens klitorisvibrator, vår mest effektfulle rabbitvibrator og selvsagt en parvibrator dere kan nyte sammen + både analplugg og glidemiddel for en best mulig opplevelse.

Du får altså 9 produkter til en verdi av 9223 kroner til kun 2490,-

- I mer enn 20 år har vi hjulpet par med å tenne og beholde gnisten. Det var nettopp den kunnskapen og vår store kundeundersøkelse som var grunnlaget for denne samlepakken. Her får du det aller best til han, henne og par. Sugemaskinen og supervibratoren er store favoritter og massasjestaven vil gi en WOW-opplevelse, bare vent å se... Dette er uten tvil den absolutt beste pakken vi noen sinne har laget, forteller sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Kjøp Julepakke - Platina edition her!

Nytelse dumper prisene på sexleketøy!

Kjøp Julepakke - Platina edition her!

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer