Annonsørinnhold

Sexekspert – Prisras på leketøy i dag!

Verdens største handledag, Singels Day, er her og det feires med knalltilbud på sexleketøy hos Nytelse.no.

SINGELSEX: Singles Day feires med prisras på sexleketøy hos Nytelse.no. (Bilde: Nytelse.no)
SINGELSEX: Singles Day feires med prisras på sexleketøy hos Nytelse.no. (Bilde: Nytelse.no) Vis mer

Singels Day er den største handledagen på verdensbasis.

– Denne dagen har alltid vært populær hos oss, og vi feirer selvsagt med knalltilbud på favoritter både til han og henne, forteller Maria K. Ebbestad, sexolog og pressetalskvinne for Nytelse.no.

Sexleketøy har blitt en viktig del av folks sexliv enten man er singel eller i parforhold, og kan hjelpe deg å oppleve nye former for orgasme.

– Alle bør eie et sexleketøy. Det gjør det som er godt, enda bedre, og det finnes noe for absolutt alle, sier Ebbestad.

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

SEX-EKSPERT: Maria K. Ebbestad er sexolog og har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjentsom programleder i podcasten Klimaks.(Bilde: Nytelse.no)
SEX-EKSPERT: Maria K. Ebbestad er sexolog og har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjentsom programleder i podcasten Klimaks.(Bilde: Nytelse.no) Vis mer

Topp 3 favoritter til penis

For å finne rett produkt til alle sine kunder har Nytelse.no produkteksperter og sexolog som hjelper deg i jungelen av sexleketøy. Nå har ekspertene plukket ut tre favoritter hver som du bør sikre til knallpris i dag.

1. Sugemaskinen SAM NEO

Sam Neo er et heftig leketøy for penis som både har vakumeffekt og vibrasjon. I tillegg kan man koble seg opp mot interaktive videoer eller la partneren styre deg via appen.

– Hva mer kan man ønske seg? Oralsex er deilig, både til forspill og til klimaks, og når undersøkelser viser at mange kvier seg for å gi oralsex er det jo fantastisk at de finnes produkter som gjør jobben. Med et godt vannbasert glidemiddel i tillegg blir dette en opplevelse han sent vil glemme, tipser sexologen.

KJØP SAM NEO HER!

2. The Magnum Power Pump

En penispumpe kan hjelpe deg med å oppnå større og hardere ereksjoner ved å øke blodstrømmen til penis slik at du får maks ut av det du har. Det er også det produktet flest norske menn ønsker seg ifølge en sexundersøkelse som kartlegger nordmenns sexvaner.

– En god penispumpe øker blodtilførselen til penis for en hardere og mer langvarig ereksjon. Økt blodtilførsel gjør også penis mer følsom, noe som gir deg kraftigere orgasmer og mer intens sex, forklarer sexologen.

KJØP PENISPUMPE HER!

Sexekspert – Prisras på leketøy i dag!

3. The Oris

200 norske menn har bidratt til å skape det neste store innen sexleketøy for han – The Oris!

The Oris er et heftig leketøy for penis med vakumeffekt, dype vibrasjoner og en sensuell norsk stemme som stønner og hvisker frekt inn i øret ditt!

KJØP THE ORIS HER

Topp 3 favoritter til vagina:

1. Massasjestav

– Alle bør eie en deilig massasjestav og dette er min favoritt! Enten du vil massere klitoris eller stive muskler er denne fantastisk. Massasjestaven har et fleksibelt hode som gjør at du kommer til der du vil med akkurat riktig vinkel. Velg mellom 8 hastigheter og 20 ulike vibrasjonsrytmer fra pirrende massasje til rystende dønninger som kjennes gjennom hele kroppen. Den lange strømkabelen gir deg ekstra spillerom i sengen, og det store massasjehodet føles fantastisk mot kroppen, sier Tonje, produktekspert i Nytelse.no.

KJØP MASSASJESTAV HER!

Sexekspert – Prisras på leketøy i dag!

2. Womanizer Liberty

Womanizer har forandret sexlivet til tusenvis av kvinner og fornyet måten vi ser på sexleketøy. Den stimulerer klitoris med trykkbølger, det gir en unik effekt som kan gi orgasmer selv til deg som sliter med å komme med vanlige sexleketøy.

Womanizer har blitt såpass populær, da den rett og slett lever opp til forventningene. Det er umulig å oppnå et rykte som den har uten at den virker. Har du ikke prøvd denne, har du gått glipp av noe, sier sexolog Maria K. Ebbestad.

KJØP WOMANIZER LIBERTY HER

Sexekspert – Prisras på leketøy i dag!

3. The One Rabbitvibrator

Rabbitvibrator er en av de mest populære typene sexleketøy for kvinner. Vibratoren er spesielt designet for å gi intens stimulering av klitoris og G-punktet samtidig. Disse vibratorene har en unik form som ligner på kaninens ører som stimulerer klitoris og som derfor gir en følelse av å bli stimulert av to forskjellige sexleketøy samtidig.

– 9 av 10 kvinner trenger klitorisstimuli for å oppnå orgasme, og med vaginal stimuli i tillegg er denne en gavepakke til kvinner, for orgasmen vil føles sterkere når musklene i vagina klemmer rundt skaftet på rabittvibratoren, sier sexologen.

KJØP RABBITVIBRATOR HER!

Sexekspert – Prisras på leketøy i dag!

Kraftig økning i salg av sexleketøy

Salg av sexleketøy har hatt en kraftig vekst de siste årene, spesielt salget av leketøy til menn. Grunnen er utviklingen på området og at det har blitt akseptert at også menn eier leketøy.

– Det er flott å se at leketøy for menn, på lik linje med leketøy for kvinner, er en helt vanlig del av sexlivet, og at det ses på som et supplement i parforhold, og en berikelse av singellivet, sier Ebbestad.

Nytelse.no feirer Singles Day med tilbud på en rekke favoritter som garantert vil gi deg orgasme, og gjør deg både lykkeligere og gir overskudd i hverdagen.

– En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir Dopamin, Oksytocin og Endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

Se tilbudene for Singeldagen her – Opptil 80% avslag!

Erotisk julekalender på tilbud: Det populære julekalenderen til Nytelse.no er også på tilbud i dag. Denne bør alle par eie, mener sexologen. (Bilde: Nytelse.no)
Erotisk julekalender på tilbud: Det populære julekalenderen til Nytelse.no er også på tilbud i dag. Denne bør alle par eie, mener sexologen. (Bilde: Nytelse.no) Vis mer

Se tilbudene for Singeldagen her – Opptil 80% avslag!

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer