Annonsørinnhold

Sexolog: - Den ultimate blowjob!

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no, og nyheten alle vil ha, er Sam Neo, som gir den ulimate sugejobben.

HYLLER SUGEMASKIN: Maria K. Ebbestad er sexolog, har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. Foto: Nytelse.no
HYLLER SUGEMASKIN: Maria K. Ebbestad er sexolog, har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. Foto: Nytelse.no Vis mer

I en ny undersøkelse som kartlegger nordmenns sexvaner kommer det frem av kun 4 av 10 gir oralsex. Samtidig øker salget av oralsexprodukter hos Nytelse.no.

- Utvalget til menn har utviklet seg enormt og samtidig har det blitt helt stuerent at menn eier sexleketøy. Hos oss i Nytelse.no ser vi stor etterspørsel etter sexleketøy med sugeeffekt for menn, og akkurat det får man virkelig med Sam Neo, sier sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

KJØP SUGEMASKIN HER

Sam Neo er et heftig leketøy for penis som både har vakumeffekt og vibrasjon. I tillegg kan man koble seg opp mot interaktive videoer eller la partneren styre deg via appen.

- Hva mer kan man ønske seg? Oralsex er deilig, både til forspill og til klimaks, og når undersøkelser viser at mange kvier seg for å gi oralsex er det jo fantastisk at det finnes produkter som gjør jobben. Med et godt vannbasert glidemiddel i tillegg blir dette en opplevelse han sent vil glemme, tipser sexologen.

KJØP SUGEMASKIN HER

Kenneth er en av produktekspertene i Nytelsepanelet til Nytelse.no og har følgende å si om sexleketøyet:

- Sam Neo er en avansert sugemaskin i håndholdt størrelse. Svakom er kjent for høy kvalitet og avanserte funksjoner, og her får du alt du trenger i én liten enhet – kraftig suging, vibrasjoner mot penishodet og en trang hylse for maksimal effekt, sier Kenneth.

- Appstyring lar deg tilpasse opplevelsen direkte, du kan til og med la Sam Neo bevege seg i takt med det som skjer på skjermen via interaktive tjenester, avslutter Kenneth.

KJØP SUGEMASKIN HER

SUGER OG VIBRERER: Sam Neo har en unik sugeeffekt og et deilig design som kan gi deg en non-stop tur til ekstase i over en time. Foto: Nytelse.no
SUGER OG VIBRERER: Sam Neo har en unik sugeeffekt og et deilig design som kan gi deg en non-stop tur til ekstase i over en time. Foto: Nytelse.no Vis mer

Bruk sexleketøy sammen!

Det finnes ulike former for sexleketøy som egner seg perfekt til par, og som vil gi dere en vanvittig spennende og deilig opplevelse. Og Sam Neo er nettopp et slik sexleketøy. Den kan nemlig styres via app slik at partner kan ta full kontroll over nytelsen.

- Tenk så deilig å se sin partner nyte mens du har full kontroll over intensiteten og orkesterplass til orgasmen som slår gjennom kroppen hans. Sexleketøy er for par som vil ha det litt ekstra gøy, nyte hverandre på nye måter og oppleve seksuell stimuli på sitt beste, sier Ebbestad.

BRUK DEN SAMMEN: Når man bruker blir man enda bedre kjent med sin partner og sexlivet vil garantert på en oppsving. Foto: Nytelse.no
BRUK DEN SAMMEN: Når man bruker blir man enda bedre kjent med sin partner og sexlivet vil garantert på en oppsving. Foto: Nytelse.no Vis mer

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy ofte er gode på å kommunisere, de har bedre sex og er opptatte av å fylle hverandres behov – både i og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier det mye om egne preferanser og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

- Husk at man ikke bruker sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det gjør sexen enda mer leken, forklarer sexologen.

KJØP SUGEMASKIN HER

*Undersøkelsen er gjennomført av YouGov for Nytelse.no – Desember 2022

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer