Annonsørinnhold

Sikre betalingsløsninger i en usikker tid

Trøblete å håndtere fysiske bilag når de ansatte jobber hjemmefra? Uendelig mange kjøp fra like mange nettsteder? Administrasjon koster bedriften både tid og penger. Umulig å løse? - Langt ifra, sier Ila Sabet Bergström, leder for Corporate Segment hos Eurocard.

ENDRINGER: Verdenssituasjonen påvirker ikke bare hvordan vi jobber, men også betalingsløsningene i næringslivet. Det kan Ila Sabet Bergström hos Eurocard mye om.
ENDRINGER: Verdenssituasjonen påvirker ikke bare hvordan vi jobber, men også betalingsløsningene i næringslivet. Det kan Ila Sabet Bergström hos Eurocard mye om. Vis mer

Pandemien har ikke bare endret våre perspektiver, men også hvordan vi omgås sosialt, kommuniserer og agerer. Med dette følger selvsagt også endringer i hvordan vi handler og hvordan vi betaler, ikke minst i næringslivet.

Når de ansatte jobber hjemmefra og alt skal foregå digitalt, utfordres kanskje de etablerte og manuelle arbeidsoppgavene, og det er lett å miste oversikten. Hvordan skal man få levert papirkvitteringer til regnskap, eller utleggsrapporter og reiseregninger som må attesteres av sjefen?

Ila Sabet Bergström har forslag til hvordan bedrifter kan forenkle når det gjelder betalinger, redusere kostnader, øke inntekter og høyne motivasjonen hos de ansatte.

FORENKLING: Ila Sabet Bergström foreslår forenkling og digitalisering av bedriftens administrasjon.
FORENKLING: Ila Sabet Bergström foreslår forenkling og digitalisering av bedriftens administrasjon. Vis mer

Smarte helhetsløsninger

- Når de ansatte ikke lenger sitter fysisk sammen, stiger behovet for en mer digital og effektiv utleggshåndtering. Både store og små bedrifter etterspør løsninger som sørger for at ting flyter digitalt; fra kjøpet gjøres – helt inn i økonomisystemet.

Å forenkle og digitalisere bedriftens administrasjon er nettopp det Eurocard har lang erfaring med. Fra firmakort til integrerte betalingsløsninger og utleggsrapporter. Med smarte helhetsløsninger hjelper Eurocard små og store bedrifter med å gjøre økonomijobben enklere.

Ila Sabet Bergström sier at nettopp utleggshåndteringen er en utfordring i mange bedrifter.

- Noen ganger kan det nesten føles som en runde i spillet Memory; hvilken kvittering hører sammen med hvilket utlegg?

Mindre tid på administrasjon

Med løsninger fra Eurocard behøver man ikke å tenke på dette, og bedriftene får tid til overs til annet enn å lete etter kvitteringer på avveie.

Mindre tid på administrasjon betyr mer tid til egen virksomhet, noe som sparer tid og penger og gir mer fornøyde ansatte som heller kan konsentrere seg om jobben – noe som selvsagt er like viktig i store bedrifter som hos små gründere.

- Med en fleksibel og digital betalingsløsning som enkelt kan skreddersys og tilpasses, er bedriften rustet og klar for fremtidens utfordringer. For når tiden endrer seg, gjør betalingsløsninger fra Eurocard også det.

Slik kan bedriften betale enkelt og følge opp effektivt.

For bedrifter. Effektiv rente ved bruk av kreditt er 32,98%, kr 15000 o/12 md. - kostn. kr 2284, tot. kr 17284.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer