Vanskelig å velge bare én ferietur?

Du trenger ikke velge én drømmedestinasjon når du kan besøke dem alle

Høstmørket har senket seg og feriedrømmene har kanskje allerede begynt å vifte med tærne? Verden har et vell av vakre steder å by på, men hvordan velge ett sted fremfor et annet? Hva med å velge en reise der du slipper å velge noe bort?


1: Hvorfor nøye seg med ett reisemål?

Med en cruiseferie trenger du ikke å begrense deg! For mens andre ferieturer i stor grad handler om å reise til ferien, er du allerede fremme mens dere er om bord! Ah, gjett om det er en perfekt ferie for hustrige nordmenn!


Ordet øyhopp får en helt annen betydning når vi snakker mulighetene som finnes på et cruise. I vinter tilbyr Norwegian Cruise Line uforglemmelige øyhopp til forlokkende destinasjoner som Karibia og Kanariøyene - eller du kan krysse selveste Panamakanalen.

Water, Sky, Plant, Cloud, Green, Azure, Nature, Tree, Blue, Beach

Norwegian Cruise Line er et av verdens største cruiserederier.

Det tradisjonsrike rederiet ble sjøsatt av nordmannen Knut Kloster (1929-2020) helt tilbake i 1966. 14 år på rad er rederiet kåret til "Europas ledende cruiseselskap" av velrennomerte World Travel Awards. NCL har flere skip i Europa nå enn noensinne før - og bringer gjestene sine til hele 450 steder jorden over.


Sommeren 2023 kommer splitter nye Norwegian Viva til å seile til de vakreste havnene i Italia, Frankrike, Hellas, Spania, Portugal og Kroatia. Det er bare å glede seg!


HER KAN DU SE ALLE CRUISEMULIGHETENE!

Glem transport-etappene. Ferien har allerede begynt!

2: Gi smaksløkene en fest, uansett hva du foretrekker!

Noe av det beste ved å dra på ferie, er å teste kulinariske nyheter. Å spasere ut i kveldingen og la innfallene bestemme hvor middagsmaten skal inntas.


På Norwegian Cruise Line sitt cruiseskip finner du et nøye utvalg av internasjonale spesialrestauranter som serverer retter fra ulike verdenshjørner. Restaurantkonseptet om bord er i tråd med resten av cruiseopplevelsen: Det kalles Freestyle Dining. Det betyr at om du heller vil få med deg solnedgangen før det er middagstid, vel, så er det bare å forsyne seg etterpå!


Uansett om du har en forkjærlighet for det franske kjøkken, om du har lyst på en utfordring fra japanske tradisjoner - eller om du bare skal ha den mest saftige amerikanske biffen, finner du det du drømmer om. Prøv ekte churrascaria fra Brasil - og dagsferske skalldyr på Ocean Blue.


Og når middagen er over og stjernehimmelen glitrer over skipet, hva er vel bedre enn å nyte desserten på Ocean Boulevard - skipets magiske dekk - mens du og din utkårede har den mest uforstyrrede kikken til solnedgangens rødme?


LES MER OM DE FANTASTISKE SPISEMULIGHETENE!

Light, Building, Architecture
Coastal and oceanic landforms, Naval architecture, Cruise ship, Water, Sky, Azure, Watercraft, Horizon, Cloud
Interior design, Table, Furniture, Property, Chair, Lighting, Window, Decoration, Hall
Japansk teppenyaki eller en skikkelig amerikansk steak? Valget er ditt!

Line
Water resources, Sky, Daytime, Plant, Boat, Cloud, Mountain, Azure, Blue
Map, Ecoregion, World, Line

Ut i verden

HVOR GÅR FERDEN?

Vakre cruise-eventyr i Europa i 2023

Sommeren 2023 kommer splitter nye Norwegian Viva til å seile til de vakreste havnene i Italia, Frankrike, Hellas, Spania, Portugal og Kroatia.


SE ALLE DRØMMEDESTINASJONENE HER!

Naval architecture, Cruise ship, Water, Sky, Boat, Cloud, Watercraft, Cruiseferry
Naval architecture, Cruise ship, Water, Sky, Watercraft, Boat, Leisure

3: Glem alt om kleskoder - gjør som dere lyster!

Det hører fortiden til at det hersket strenge kleskoder på cruiseship. I hvert fall er det slik hos Norwegian Cruise Line. Her er det ingen faste plasser, ingen tidspunkter å gå glipp av og ingen særlige krav til stivt puss. Det viktigste på menyen er avslapning. Å nyte ferien i fulle drag.


Legg for eksempel turen innom skipets spa-område, hvor det finnes mer enn 50 ulike behandlinger, badstue og lekkert tyrkisk dampbad. Ja, her er det også egne snø- og saltrom, og liggestoler dekket av varme, behagelige steiner. Når besøkte du sist et basseng- og spaområde som strakte seg over 2000 kvadratmeter?


Når kroppen er mør av god behandling, hva er vel bedre enn å rusle opp til et av evighetsbassengene som pryder dekket, og la seg kjøle ned i det svale, tempererte vannet? Én ting er sikkert: På cruise er det behagelig kort fra tanke til handling!


HER KAN DU LESE MER OM "FREE AT SEA"-KONSEPTET!

Stairs, Rectangle
Swimming pool, Water, Light, Building, Line

Vidunderlig

spa

4: Alltid noe gøy å gjøre - for hele gjengen!

La småtassene boltre seg i vannlandet - eller hopp uti og bli med! Konkurrér mot familimedlemmer i minigolf, dra på musikalopplevelse hentet rett fra Broadway - alt inkludert på cruiset dere er om bord på!


Og skal dere virkelig teste grensene sammen, er det duket for en helt særlig opplevelse helt på toppen av skipet. Her finner dere en vaskeekte go-cart-bane! Så hva venter du på? Hvem kommer først, er det "gamlingene" eller kidsa?


HER KAN DU LESE ALT OM MULIGHETENE FOR OPPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN!

Mode of transport, Automotive tire, Race track, Vehicle, Car, Racing, Asphalt, Motorsport

5: Når omgivelsene er like vakre som utsikten - hele tiden!

Vink farvel til liten plass og knugende omgivelser. På cruiseskipene til Norwegian Cruise Line er det lagt særlig vekt på god plass. Det er viktig å ha godt med albuerom for å finne hvilepulsen. Nyt et interiør som er spesialdesignet for velbehag, og ta inn verdenshavene mens dere glir over dem. Gled dere til neste havn - eller finn på noe helt nytt om bord!


LES OM ALLE AKTIVITETENE SOM FINNES OM BORD!

Naval architecture, Water, Cloud, Sky, Boat, Watercraft, Afterglow, Sunlight, Sunset, Sunrise
People on beach, Water, Sky, Shorts, Cloud, Blue, Gesture, Happy
Naval architecture, Cruise ship, Water, Sky, Boat, Cloud, Watercraft, Cruiseferry
Den beste måten å dra på ferie med familien min er på vannet!

Popstjernen Katy Perry fØr jomfruseilasen til norwegian prima

Coastal and oceanic landforms, Water, Sky, Cloud, Swimwear, Beach, Leisure

La ferien starte

DETTE ER NORWEGIAN CRUISE LINE:

Norwegian Cruise Line har hele 19 cruiseskip. Et av de nyeste heter Norwegian Prima, og det er det bildene i denne artikkelen er hentet fra.


Norwegian Cruise Line reiser til alle verdens kontinenter - og sommeren 2023 kommer splitter nye Norwegian Viva til å seile til de vakreste havnene i Italia, Frankrike, Hellas, Spania, Portugal og Kroatia.


BOOK NÅ: Akkurat nå får du hele 50 prosent rabatt når du bestiller et cruise med Norwegian Cruise Line. Du kan også oppgradere reisen med Free At Sea for bare 99 euro per person. Det inkluderer ALLE pakker om bord.  


LES MER OM SPESIALTILBUDET HER!

EUROPACRUISE I SOMMEREN 2023?

Hopp også om bord i denne artikkelen:

De fem beste måtene å skjemme bort familien på!

Klar til å finne hvilepulsen og slappe av i høst? Her har du de fem aller beste tipsene til hvordan et drømmecruise kobler deg av hverdagen!

Interior design, Sky, Comfort, Azure, Curtain, Leisure, Happy, Travel
Dette er annonsørinnhold produsert av Aller Concept Store.Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på hallois@aller.com©2022 Aller Media AS | Personvernerklæring og informasjonskapsler