Avslører baby- og bryllupsplaner

Milliardærarving Katharina Andresen har konkrete mål for de neste tre åra.

DRØMMER FOR FRAMTIDA: Katharina Andresen (24) deler fra privatlivets opp- og nedturer. Samtidig røper hun planer om familieforøkelse. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
DRØMMER FOR FRAMTIDA: Katharina Andresen (24) deler fra privatlivets opp- og nedturer. Samtidig røper hun planer om familieforøkelse. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Som Norges rikeste kvinne kan man trygt konstatere at det finnes en betydelig interesse rundt Katharina Andresen (24).

Selv om overskriftene i stor grad dreier seg rundt den svimlende formuen, har milliardærarvingen ved et knippe anledninger lettet på sløret om privatlivet.

Det gjør 24-åringen også nå i et usedvanlig åpenhjertig intervju med Nettavisen-podkasten «Schendis». Personlige tragedier, familieforøkelse og giftermål er bare noen av stikkordene Ferd-arvingen streifer innom. Hva gjelder sistnevnte tema, er Andresen tydelig på sine framtidsplaner.

- Jeg har sagt at jeg ikke skal være yngre enn 27 år før jeg får barn. Da er jeg forhåpentligvis ferdig i London, har kommet meg hjem, fått meg jobb, og giftet meg, forteller 24-åringen i podkasten.

- Skal være trofast

Andresen er i dag kjæreste med Fredrik Kvasnes (29), et forhold hun avslørte i april 2018. Samboeren blir også med på reisen når 24-åringen flytter til London for å studere like over nyttår.

Og skulle alt gå etter planen, kan paret altså være gift og ha fått sitt første barn innen to til tre år. Hun er derimot tydelig på at alt skal skje i «riktig rekkefølge».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.