Dårlige nyheter for Victoria Beckham

Går med dundrende underskudd.

GÅR I MINUS: De elleve siste årene har Victoria Beckham designet sine egne klær - noe som ikke akkurat har ført til mange kroner i kassa. Foto: NTB Scanpix
GÅR I MINUS: De elleve siste årene har Victoria Beckham designet sine egne klær - noe som ikke akkurat har ført til mange kroner i kassa. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det tidligere «Spice Girls»-medlemmet og fotballfrua Victoria Beckham (45) er kjent for å ha mange jern i ilden. Ikke bare har hun vært gift med en av verdens mest kjente fotballspillere gjennom tidene - David Beckham (44) - men hun har også utviklet en sterk motesans og etablert seg som klesdesigner.

De siste åra har hun kanskje vært mest kjent for å designe sine egne kleskolleksjoner under merket som bærer hennes eget navn.

Nå skriver imidlertid Sky News at 45-åringens klesmerke går med et dundrende underskudd, og at selskapet ikke har gått i pluss siden det ble grunnlagt i 2008 på grunn av svakere etterspørsel etter den berømte 45-åringens luksuriøse klær.

Nettstedet skriver at Beckhams moteimperium har gått med svimlende underskudd på hele 12,3 millioner britiske pund, eller om lag 145 millioner regnet i norsk valuta.

Stjernas selskap, «Victoria Beckham Limited», sitt tap vokste med 20 prosent i 2018 ettersom etterspørselen ikke tok seg opp. De store økonomiske tapene skyldes svakere engrosetterspørsel, skriver Sky News.

- Skjebnen ligger i våre hender

Formannen i selskapet, Ralph Toledano, sier til nettstedet at salget av klær og tilbehør stagnerte i løpet av 2018, etter flere år med vekst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer