Richard Branson:

Dukket opp i Oslo

Grytidlig tirsdag morgen dukket den britiske milliardæren og forretningsmannen Richard Branson opp i Oslo. - Norge er et fantastisk land, sier han.

PÅ HJUL: Richard Branson dukket opp på en organisert sykkeltur i Oslo. Foto: Bendik Hansen / Dagbladet
PÅ HJUL: Richard Branson dukket opp på en organisert sykkeltur i Oslo. Foto: Bendik Hansen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I stummende høstmørke, utstyrt med hjelm og landeveissykkel, meldte forretningsmann og Virgin-gründer Richard Branson sin ankomst i Gamlebyen i Oslo, klokka 05.40 tirsdag morgen.

Der startet den eksentriske briten dagen på friskt vis - liggende på hjul med et titalls morgenglade syklister.

- Norge er et fantastisk land, og naturen her er fantastisk, sier Branson entusiastisk til Dagbladets syklende reporter.

Etter turen møtte Branson Storbritannias ambassadør til Norge på sykkelrestauranten Velochef i Oslo sentrum. Her fikk han også treffe de norske gründerne bak iskrembutikken Large Ice Cream Company.

Deltar på konferanse

Mangemilliardæren, som for mange har blitt kjent for å ville tilby turer ut i verdensrommet, har ikke reist til Oslo i ens ærend for å sykle.

Branson står nemlig øverst på plakaten under årets utgave av næringslivskonferansen Oslo Business Forum.

Her skal han ifølge programmet snakke om hvordan man gjør god butikk ut av sine villeste drømmer - slik han selv har gjort.

- Det er elbiler overalt her. Det er fint å se at Norge ligger så langt framme i klimasaken. Jeg gleder meg til å svare på folks spørsmål, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.