Fotballspillerens (29) brutale skam: - Kom aldri hjem

Nå deler eks-samboeren sine erfaringer, og etterlyser kraftfulle tiltak.

SKREKKSITUASJON: Anne Bolsø levde et trygt og godt familieliv, sammen med kjæreste og barn. Så falt tilværelsen i grus. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
SKREKKSITUASJON: Anne Bolsø levde et trygt og godt familieliv, sammen med kjæreste og barn. Så falt tilværelsen i grus. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer
Publisert

- Jeg skulle ønske jeg kunne si at vår historie er unik. Men det er den ikke.

Anne Bolsøs eks-samboer var en lovende fotballspiller. En kjærlig familiefar til to jenter. Sprek, blid og alltid omgjengelig. Derfor var det så ufattelig da lokalavisa en sommerdag i 2017 konstaterte følgende i sort blekk:

«I sjokk etter at fotballspiller (29) ble funnet død».

På det tidspunktet kjente ikke offentligheten til den brutale skammen som hadde herjet i 29-åringens kropp. Om familiens våkenetter. Den konstante angsten. Tillitsbruddene. Om brevet på krakken - eller tekstmeldingen som utløste infernoet.

- Kom aldri hjem

Ingen kunne begripe eller ta innover seg hvordan en tilsynelatende frisk tobarnsfar på 29 år så brått var revet bort. Unntaket var Anne Bolsø (32) og nærmeste familiemedlemmer.

- Det startet med at jeg fikk en tekstmelding om at jeg ikke hadde betalt mobilregningen min. På daværende tidspunkt hadde min samboer de fleste regninger på avtalegiro med trekk fra hans konto. Da jeg tok kontakt med ham, beroliget han meg med at det helt sikkert hadde skjedd en glipp - at han skulle fikse det når han kom hjem. Den dagen kom han aldri hjem fra jobb, sier Anne Bolsø i podkasten «Utafor».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.