Går på dagen

Styreleder i HydrogenPro, Ellen Hanetho, gir seg i selskapet på grunn av uenigheter.

SLUTTER: Ellen Hanetho trekker seg som styreleder. Foto: HydrogenPro
SLUTTER: Ellen Hanetho trekker seg som styreleder. Foto: HydrogenPro Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ellen Hanetho går av som styreleder i selskapet HydrogenPro på grunn av uenigheter. Det melder selskapet selv i en børsmelding.

Terje Mikalsen er ny styreleder.

- Oppstått uenigheter

- Jeg er stolt av å ha bidratt til utviklingen og skaleringen av HydrogenPro, sier Hanetho i meldingen.

Hun fortsetter:

- Etter hvert som selskapet har utviklet seg, har det oppstått uenigheter rundt noen strategiske valg. Jeg ser det som naturlig å ta konsekvensen av det, og har derfor besluttet å trekke meg.

Hanetho har vært styreleder siden august 2019.

HydrogenPro ble grunnlagt i 2013, og produserer i hovedsak alkaliske høytrykkselektrolysatorer, skriver de på nettsidene sine. De designer og leverer grønn hydrogenteknologi- og systemer, skriver de.

- Takknemlige

- Vi er veldig fornøyde og takknemlige for Ellen Hanethos bidrag til HydrogenPro. Hennes arbeid og gode fagkunnskaper har vært av stor verdi for selskapet, sier den nye styrelederen, Terje Mikalsen, i meldingen.

Mikalsen har vært en del av selskapet siden det ble startet i 2013. I meldingen kommer det fram at han tilbringer mye tid i USA, og at de planlegger å ta større del av det amerikanske markedet i framtida.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer