- I svært dårlig lys

Mandag kveld forteller kvinnen som anklager prins Andrew for overgrep sin historie.

PRINS ANDREW: Virginia Guiffre sier at Jeffrey Epstein fløy henne til London for å ha sex med prins Andrew. Video: BBC. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag kveld skjer det. Den siste måneden har prins Andrew stått i sentrum for en gedigen skandale, etter at vennskapet hans med den avdøde, overgrepsdømte milliardæren Jeffrey Epstein ble satt under lupen. Virginia Giuffre hevder at prinsen forgrep seg på henne da hun var 17 år gammel, på en av Epsteins famøse «overgrepsfester».

Prinsen har allerede fortalt sin side av historien, og påstår at han aldri har møtt kvinnen - til tross for at et bilde av de to har sirkulert på nettet en stund. I kveld skal Giuffre, som nå er 35 år, fortelle sin side av historien.

Det skjer klokka 21 britisk tid i et intervju med BBC, og det er ventet at hennes side av saken vil sende sjokkbølger gjennom kongehuset Windsor.

Mister «alt»

Intervjuet er ikke publisert på forhånd, men basert på tidligere uttalelser og smakebiter fra praten, kan en anslå at det vil bli eksplosivt og konsekvensrikt for prinsen.

Giuffre har vitnet at hun ble tvunget til å ha sex med prins Andrew tre ganger mellom 2001 og 2002. Hendelsene skal ha funnet sted i London, New York og på Epsteins private øy.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer