Jøran Kallmyr har fått ny jobb

Tilbake til advokatfirmaet Ræder.

NY JOBB: Jøran Kallmyr skal tilbake til advokatfirmaet Ræder, hvor han har jobbet før, når karantenetida er uten 1. august. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
NY JOBB: Jøran Kallmyr skal tilbake til advokatfirmaet Ræder, hvor han har jobbet før, når karantenetida er uten 1. august. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Publisert

Tidligere justisminister Jøran Kallmyr går tilbake til Advokatfirma Ræder som partner fra 1. august 2020, skriver advokatfirmaet Ræder i en pressemelding.

Den tidligere justisministeren har tidligere arbeidet med bla eiendomsrett, forvaltningsrett og regulatoriske problemstillinger i samme advokatfirma og vil få en sentral rolle i videreutvikling av selskapets eiendomsavdeling.

- Jeg kommer hjem. Jeg ser frem til å arbeide med mine tidligere dyktige kollegaer i et veletablert forretningsadvokatfirma som Ræder er, sier Jøran Kallmyr i pressemeldingen.

Kallmyr har karantene til 1. august, etter at Frp 20. januar varslet slutten på regjeringssamarbeidet med Høyre, Venstre og Kristelig Folkeparti.

Tilbake hos Ræder vil han blant annet arbeide med eiendomsrett, forvaltningsrett og regulatoriske utfordringer.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer