Antonio Nusa

«Kuppet»

Etter 18-åringens pangstart på landslaget så Robin (20) sitt snitt til å registrere varemerket «Antonio Nusa». Nå lover han å gi det tilbake - gratis.

VAREMERKE: Antonio Nusa er på alles lepper etter prestasjonene i sine to første landskamper. Foto: Fredrik Varfjell / NTB
VAREMERKE: Antonio Nusa er på alles lepper etter prestasjonene i sine to første landskamper. Foto: Fredrik Varfjell / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den ferske landslagsspilleren Antonio Nusa har satt fyr på Fotball-Norge etter å ha levert enorme prestasjoner i sine første to landskamper.

18-åringen scoret i debutkampen mot Jordan forrige uke, mens mot Georgia tirsdag kveld sto han for to målgivende pasninger i praktklassen.

Ble «kuppet»

Bare ni timer etter at kampen mot Georgia var over, klokka 07.36 onsdag morgen, søkte Robin Malek (20) fra Bærum om å få registrere «Antonio Nusa» som et varemerke. Han ønsket beskyttelse for bruk av varemerket på klær, skotøy og hodeplagg, skriver Finansavisen.

Nusas agent, Atta Aneke i Players Management, er lite begeistret og sier til avisa:

- Jeg føler noen utnytter noen annens arbeid og varemerke. Dette synes vi overhodet ikke noe om.

Videre sier han at de vil kontakte advokat for å få stanset søknaden 20-åringen har sendt til patentstyret.

- Morsom gest

Men Nusa-teamet kan trolig ta det helt med ro. Malek er klokkeklar:

- Det var ikke noen kommersielle hensikter. Det var ment som en morsom gest. Planen var å overføre det til Nusa og teamet så fort som mulig. Jeg har egentlig allerede overført det til ham, sier Malek til Børsen.

Videre sier 20-åringen at han ble mektig imponert over Nusas spill.

- Jeg så for meg en kommende stjerne, og så har jeg hørt om de stjernene som får varemerket sitt stjålet, sier han.

Dermed var søknaden ment som en hyggelig gest slik at fotballkometen kunne unngå dette, ifølge bæringen, som til vanlig driver et non-profit klesselskap der inntektene doneres til ulike organisasjoner.

- Så det er ikke slik at du hadde kommersielle hensikter, men fikk kalde føtter?

- Nei, overhodet ikke. Absolutt ikke. Jeg kontaktet dem tidlig på morgenen og sa at det skal overføres til dem helt gratis. Det var planen hele veien.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer