Thea Olsen

Ny jobb

Thea Olsen bytter ut Danske Bank med Handelsbanken.

FORBRUKERØKONOM: Thea Olsen sier hun er ydmyk og glad for å bli en del av Handelsbanken. Foto: Danske Bank
FORBRUKERØKONOM: Thea Olsen sier hun er ydmyk og glad for å bli en del av Handelsbanken. Foto: Danske Bank Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Thea Olsen blir ny forbrukerøkonom i Handelsbanken. Hun kommer fra samme stilling i Danske Bank.

- Det er en reise jeg gleder meg veldig til. Jeg er ydmyk og glad for at jeg får bli en del av laget, sier Olsen til Børsen.

Ønsker større rolle

Handelsbanken har en strategi for vesentlig vekst i det norske privatmarkedet, som innebærer at banken skal ta en større og synligere rolle i Norge, heter det i en pressemelding.

- Inn i dette vil Thea spille en viktig rolle med å formidle økonomikunnskap og råd til privatkundene våre. Hun har vist hvor dyktig hun er på nettopp dette, så vi gleder oss, sier sjefstrateg Halfdan F. Grangård, som blir Olsens nye leder i avdelingen wealth & asset management.

Olsen, som sier hun brenner for at folk skal ta gode økonomiske valg for seg selv og familien sin, begynner i stillingen i januar.

- Vanskelig å si nei

Hun sier at Danske Bank har vært en svært god arbeidsplass.

- Gresset er ikke alltid grønnere på den andre siden, men det var det virkelig i Danske Bank. Menneskene, lagfølelsen og villigheten til å dele kompetanse har vært helt unik, så det kommer jeg selvsagt til å savne stort.

- Nå står Danske Bank i en situasjon hvor de skal selge privatmarkedet, og når muligheter som dette dukker opp, var det vanskelig å si nei.

Hun oppfatter Handelsbanken som en utfordrer med høye ambisjoner i det norske bankmarkedet.

- I tillegg er banken kjent for å ha svært fornøyde kunder. Det kommer ikke av seg selv, så jeg føler meg heldig som nå får denne rollen. Jeg gleder meg virkelig til å bli en del av Handelsbanken, sier Olsen.

Olsen er utdannet journalist og har en bachelor fra Handelshøyskolen BI.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer