Riking sparket hele trenerstaben

Briten Glenn Tamplin har hatt 24 ville timer etter at han kjøpte 8. divisjonsklubben Romford i England.

OMSTRIDT: Glenn Tamplin har tidligere herjet med andre småklubber i Essex. Nå er det Romford FC han skal pumpe penger inn i. Det første han gjorde var å ansette seg selv som manager. Foto: NTB/Scanpix
OMSTRIDT: Glenn Tamplin har tidligere herjet med andre småklubber i Essex. Nå er det Romford FC han skal pumpe penger inn i. Det første han gjorde var å ansette seg selv som manager. Foto: NTB/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært litt av et døgn i klubben Romford. Glenn Tamplin, en tidligere kokain-avhengig fotballfanatiker, kjøpte klubben, og har store planer for fremtiden. Så store planer at han mener det er best å gjennomføre dem selv.

Derfor var det første han gjorde å sparke hele trenerstaben med manager Paul Martin i spissen, før han selv satte seg i managerstolen, med umiddelbar virkning.

Det var den britiske avisa The Mirror som først meldte om den spesielle saken.

De 15 spillersigneringene er heller foreløpig ikke navngitt, for å gjøre saken enda merkeligere.

Klubben meldte selv dette i en pressemelding da oppkjøpet ble klart:

- Glenn Tamplin sier han er spent på å involvere seg i Romford FC, og ser fram mot å møte en ny utfordring i fotballen. Romford FC er en klubb med et massivt potensial, og jeg, Steve og Coling kan ikke vente med å få ut det potensiale, heter det i pressemeldinga, signert både klubben og deres nye eier.

Signerte gamle stjerner

«The Boro», som klubben kalles, har vært uten hjemmebane i mange år, og deler for øyeblikket stadion med flere lokale rivaler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.