Per Sandberg

- Satser tungt

Per Sandberg er styreleder i nytt selskap i Halden. Han forteller at selskapet satser tungt på en ny form for gjenvinning.

HALDEN: Tidligere FrP-politiker Per Sandberg rengjør bardisken før åpningen av puben Grand Bar i Halden. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
HALDEN: Tidligere FrP-politiker Per Sandberg rengjør bardisken før åpningen av puben Grand Bar i Halden. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Den tidligere politikeren Per Sandberg (60) og samboeren Bahareh Letnes (30) bosatte seg i Halden på begynnelsen av året. Det var kanskje mange som var overrasket da paret kunngjorde at de skulle åpne sin egen bar i Halden.

Noen måneder seinere åpnet baren, etter litt utfordringer forårsaket av coronaviruset.

Nå setter Per Sandberg i gang med et nytt prosjekt:

Han står nemlig oppført som styreleder i Halden Plastgjenvinning AS, et selskap som foreløpig er under registrering, skriver Halden Arbeiderblad.

- Jeg ble forespurt om å være styreleder, forteller Per Sandberg til Børsen.

Ny teknologi

Han forteller om selskapet med stor interesse. Sandberg sier han ble spurt fordi han har jobbet med lignende i Stortinget og regjering.

- De ville bruke mine ressurser, og det er jeg glad for.

Ifølge lokalavisa har selskapet sendt en redegjørelse til kommunen, hvor det kommer fram at selskapet i et samarbeidsprosjekt ønsker å undersøke mulighetene for å etablere et anlegg for bedre utnyttelse av avfallsplast ved hjelp av ny, miljøvennlig teknologi.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.