Per Sandberg

- Satser tungt

Per Sandberg er styreleder i nytt selskap i Halden. Han forteller at selskapet satser tungt på en ny form for gjenvinning.

HALDEN: Tidligere FrP-politiker Per Sandberg rengjør bardisken før åpningen av puben Grand Bar i Halden. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
HALDEN: Tidligere FrP-politiker Per Sandberg rengjør bardisken før åpningen av puben Grand Bar i Halden. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Den tidligere politikeren Per Sandberg (60) og samboeren Bahareh Letnes (30) bosatte seg i Halden på begynnelsen av året. Det var kanskje mange som var overrasket da paret kunngjorde at de skulle åpne sin egen bar i Halden.

Noen måneder seinere åpnet baren, etter litt utfordringer forårsaket av coronaviruset.

Nå setter Per Sandberg i gang med et nytt prosjekt:

Han står nemlig oppført som styreleder i Halden Plastgjenvinning AS, et selskap som foreløpig er under registrering, skriver Halden Arbeiderblad.

- Jeg ble forespurt om å være styreleder, forteller Per Sandberg til Børsen.

Ny teknologi

Han forteller om selskapet med stor interesse. Sandberg sier han ble spurt fordi han har jobbet med lignende i Stortinget og regjering.

- De ville bruke mine ressurser, og det er jeg glad for.

Ifølge lokalavisa har selskapet sendt en redegjørelse til kommunen, hvor det kommer fram at selskapet i et samarbeidsprosjekt ønsker å undersøke mulighetene for å etablere et anlegg for bedre utnyttelse av avfallsplast ved hjelp av ny, miljøvennlig teknologi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer