Selger Frogner-leiligheten til 17 millioner

Bare ett år etter at hun kjøpte leiligheten for 10,5 millioner kroner, er den tilbake på boligmarkedet.

SELGER LEILIGHET: Katharina Andresen selger Frogner-leiligheten, nå som hun flytter til England for å studere. Her på Se og Hørs kjendisgalla i starten av november. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SELGER LEILIGHET: Katharina Andresen selger Frogner-leiligheten, nå som hun flytter til England for å studere. Her på Se og Hørs kjendisgalla i starten av november. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ukjent formål med studiet

Andresen er en av Norges desidert rikeste, som arving av industri- og finansmannen Johan H. Andresen (58). Hun og søsteren var i 2017 oppført med formuer på 6,8 milliarder kroner.

I slutten av oktober avslørte milliardærarving Katharina Andresen (24) at hun ville flytte fra Norge for å fullføre sin bachelorgrad.

Hun har tidligere studert økonomi og administrasjon ved Handelshøyskolen BI i Oslo, og nå går turen til London for å studere ved Regent's University.

Til Se og Hør åpnet hun seg opp om flytteplanene under Kjendisgallaen, og hun fortalte at leiligheten hennes i Oslo skulle selges før hun forlot landet.

- Det blir noen hektiske måneder framover nå. Jeg skal bo der det første halvåret alene, og da vil jeg gjerne finne en leilighet som er nærmere skolen. Jeg skal bare leie der, sa hun da.

Neste sommer følger samboeren Frederic Kvasnes (29) etter, men paret ønsker uansett å kjøpe seg en ny leilighet i Oslo.

- Vi skal selge den vi eier i Oslo nå, men vi har begge lyst til å ha en leilighet her, så planen er å kjøpe en ny, litt mindre leilighet før vi reiser. Den kan vi leie ut når vi er i London, forklarte Andresen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer