Selger millionvilla: - Følelser innblandet

Tarjei Bø og forloveden har lagt ut villaen de eier på Vinderen vest i Oslo til salgs, for 24, 5 millioner kroner.

VIL SELGE: Tarjei Bø har eid villaen siden 2017. Foto: Javad Parsa / NTB
VIL SELGE: Tarjei Bø har eid villaen siden 2017. Foto: Javad Parsa / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det kan se ut som om skiskytteren Tarjei Bø kan le hele veien til banken om han får solgt Vinderen-villaen han eier til prisantydning.

Ifølge Nettavisen kjøpte nemlig Bø villaen for 16,5 millioner kroner i mars 2017. Prisantydningen på boligen nå er 24,5 millioner kroner, altså 8 millioner opp.

PÅ BESTE VESTKANT: Villaen ligger på Vinderen i Oslo. Foto: Fotostallen
PÅ BESTE VESTKANT: Villaen ligger på Vinderen i Oslo. Foto: Fotostallen Vis mer

- Misvisende

Ansvarlig mekler Jon-Kristian Krybelsrud i Privatmegleren forteller at Tarjei Bø og forloveden og samboeren Gita Simonsen likevel har brukt millioner på å pusse den opp siden gang.

- Det er litt misvisende, fordi de kjøpte et renoveringsprosjekt. Det er lagt ned eks antall millioner i boligen for å få den opp på det nivået den er nå, sier han til Børsen.

Han mener derimot at boligen er «edruelig priset».

- Det er en del sammenliknbare objekter som har blitt solgt de siste åra, så prisantydningen er lagt opp til det, sier han.

- En unik mulighet

Grunnen til at paret nå ønsker å selge villaen, er at de har fått en mulighet til å kjøpe en annen eiendom.

- De har fått en unik mulighet på en eiendom fram i tid, som de vurderer å benytte seg av hvis de får solgt denne boligen til en hyggelig kjøper og riktig pris, sier mekleren, og legger til:

- Men de trives utrolig godt i den boligen her, så det er litt følelser innblandet i dette.

Det bekrefter også Bø selv i en SMS til Børsen.

- Vi har fått en unik mulighet til å realisere en annen bolig her i Oslo litt fram i tid, og derfor tester vi om noen vil kjøpe boligen vår nå, eller om det blir seinere. Vi er veldig glad i huset og området, så vi selger når vi får riktig pris. Huset er fint og ligger i et populært område, så håper og tror at det skal være god interesse, skriver han.

Det var i august 2021 at Tarjei Bø og samboeren Gita Simonsen offentliggjorde at de var forlovet. Året etter ble det kjent at de skulle bli foreldre, og i september i fjor kom Aron til verden.

FORLOVET: Gita Simonsen og Tarjei Bø. Foto: Mariam Butt / NTB
FORLOVET: Gita Simonsen og Tarjei Bø. Foto: Mariam Butt / NTB Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer