Ronald Perelman:

Selger rubbel og bit

Milliardæren Ronald Perelman selger flere eksklusive eiendeler, samtidig som pandemien truer selskapet hans.

SELGER: Det er mange spekulasjoner om hvorfor Ronald Perelman selger eiendeler til mangfoldige millioner. Foto: NTB/Scanpix
SELGER: Det er mange spekulasjoner om hvorfor Ronald Perelman selger eiendeler til mangfoldige millioner. Foto: NTB/Scanpix Vis mer
Publisert

Den styrtrike forretningsmannen Ronald O. Perelman (77) har under pandemien lagt ut for salg noen av sine mest dyrebare eiendeler, blant annet hans «Gulfstream 650»-privatfly og 257 fots yacht, skriver nyhetsbyrået Bloomberg.

Den amerikanske investoren er eier av holdingselskapet «MacAndrews & Forbes» og var en gang i tidas kronet som USAs rikeste mann. Nå har derimot formuen hans krympet fra 19 milliarder til 4,2 milliarder dollar i løpet av de siste to åra, ifølge nyhetsbyrået.

På Forbes sin liste har derimot Perelman per dags dato en formue på 6,8 milliarder dollar, omtrent 62 milliarder kroner.

«MacAndrews & Forbes» har investert i alt fra sminke, smykker, biler, banker og tegneserier.

Det spekuleres nå i om coronapandemien har rammet Perelman så hardt at han har vært nødt til å selge flere eiendeler.

Et enklere liv

I juli kom Perelman ut med en offentlig uttalelse hvor han sa at selskapet kom til å ta nødvendige steg for å håndtere coronakrisen.

- Jeg har vært veldig offentlig om at jeg kommer til å selge noen eiendeler og konvertere disse til kontanter for å søke etter nye investeringsmuligheter. Det er det vi gjør akkurat nå, sa Perelman i sin uttalelse, gjengitt av Bloomberg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer