Skipsreder Wilhelm Wilhelmsen bisettes torsdag

Nylig avdøde skipsreder Wilhelm Wilhelmsen bisettes fra Ris kirke i en privat seremoni torsdag. Familien ber om ro og ønsker ikke medieoppmerksomhet.

Wilhelm Wilhelmsen (i midten) under Wilh. Wilhelmsens resultatpresentasjon etter 1. kvartal 2009. Skipsrederen døde tidligere i februar. Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix
Wilhelm Wilhelmsen (i midten) under Wilh. Wilhelmsens resultatpresentasjon etter 1. kvartal 2009. Skipsrederen døde tidligere i februar. Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Etter familiens ønske har Jølstad begravelsesbyrå videreformidlet en anmodning til norske redaksjoner om å avstå fra å dekke gravferdsseremonien for Wilhelmsen.

Familiens ønsker at bisettelsen i Ris kirke blir et personlig farvel med en kjær ektefelle, pappa, svigerfar, bestefar, slektning, venn, kollega og forretningsforbindelse.

– Dette innebærer blant annet at pressen ikke vil få adgang til kirken i forbindelse med seremonien. Vi ber også om respekt for at det ikke ønskes fotografering og opptak utenfor kirken før, under og etter seremonien, heter det i meldingen.

Det vil heller ikke bli gitt kommentarer i forbindelse med begravelsen.

Wilhelm Wilhelmsen døde lørdag, 82 år gammel. Han vokste opp i Oslo og ble tidlig en del av familiebedriften som han nå var fjerdegenerasjons eier av. Han ble styreleder i Wilhelmsen-gruppen i 1992 og var aktiv i selskapet fram til dagen han døde.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer