Sporløst forsvunnet: - Sperr henne inne!

Hun var Jeffrey Epsteins høyre hånd og beste venn. Nå vet ingen hvor Ghislaine Maxwell befinner seg.

HØYRE HÅND: Ghislaine Maxwell (bak t.h.) var Jeffrey Epsteins beste venn. Her er hun avbildet i sitt eget hus sammen med prins Andrew og den da 17 år gamle Virginia Giuffre, som hevder at hun ble tvunget til å ha sex med prinsen i huset. Foto: REX / NTB scanpix
HØYRE HÅND: Ghislaine Maxwell (bak t.h.) var Jeffrey Epsteins beste venn. Her er hun avbildet i sitt eget hus sammen med prins Andrew og den da 17 år gamle Virginia Giuffre, som hevder at hun ble tvunget til å ha sex med prinsen i huset. Foto: REX / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske skandaleprisen Andrew har for alvor stått midt i stormens øye den siste tida, etter at han i et intervju på BBC skulle forsøke å svare på de alvorlige anklagene om flere seksuelle overgrep som ble rettet mot ham.

Det gikk heller dårlig.

Epsteins høyre hånd

Men i kulissene bak prins Andrew stormer det også rundt Ghislaine Maxwell (57). Hun er kvinnen som introduserte prinsen for den avdøde og overgrepsanklagede finansmilliardæren Jeffrey Epstein, som har hovedrollen i dramaet som ryster det britiske kongehuset.

Maxwell er datter av mediemogul Robert Maxwell, og har kjent prinsen siden hun gikk på universitetet. 57-åringen er også ekskjæreste og tidligere forretningspartner til Epstein.

Hun anklages for å være en av Epsteins medsammensvorne i å skaffe mindreårige jenter til de celebre festene han avholdt, der tenåringsjenter skal ha blitt brukt for å underholde gjestene, blant annet på milliardærens beryktede ranch i New Mexico-ørkenen.

Et av de aller mest omtalte bildene av prins Andrew, der han holder rundt den da 17 år gamle Virginia Giuffre, som har forklart at hun ble tvunget til å ha sex med prinsen tre ganger, ble tatt hjemme hos Maxwell. Maxwell selv står glisende bak de to helt til høyre i bildet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer