Märtha Louise og Durek Verrett

Staten betaler ikke

Neste sommer blir det kongelig bryllup i Geiranger.

FORLOVET: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett planlegger bryllup på Hotell Union i Geiranger 31. august neste år. Foto: Sara Abraham, Prinsesse Märtha Louise Kulturformidling / NTB
FORLOVET: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett planlegger bryllup på Hotell Union i Geiranger 31. august neste år. Foto: Sara Abraham, Prinsesse Märtha Louise Kulturformidling / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag ble det kjent at prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett har satt både dato og sted for bryllupet sitt. 31. august 2024 skal de to gi hverandre sine ja i naturskjønne Geiranger.

Feiringen skal skje på Hotell Union.

Til tross for at kongehuset finansieres av staten, er det ingen skattepenger som skal gå til å dekke bryllupet til prinsessen og Verrett.

- BLIR OVERSKRIFTER: Kongehusekspert i Se og Hør, Caroline Vagle, om bryllupsplanene til prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett. Reporter: Klaus Fjellro Vis mer

Det bekrefter Slottet til Børsen.

- Bryllupet mellom Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett finansieres ikke av Kongehuset, men privat, forteller kommunikasjonssjef Guri Varpe.

Hun henviser videre til Märtha Louises talseperson Carina Scheele Carlsen.

- Det er riktig at staten ikke tar regninga, for øvrig ingen ytterligere kommentar til det, svarer hun til Børsen, på spørsmål om det er brudeparet selv som skal betale.

Assisterende kommunikasjonssjef ved Det kongelige hoff, Sven Gjeruldsen, sier til Børsen at kongehuset ikke har noe som helst med bryllupet å gjøre.

Rettelse: I sitatet til Scheele Carlsen sto det ved en feil at «det er riktig at staten tar regninga». Her skulle det stå «det er riktig at staten ikke tar regninga», i samsvar med tittel på saken og opplysningen fra Slottet. Feilen ble rettet 13.22.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer