Petter Stordalen

- To glass vin og en øl daglig

Under en samtale med en svensk journalist avslørte hotellkongen detaljer om alkoholvanene sine.

ÅPNER OPP: Petter Stordalen fortalte om hvordan han ble påvirket av pandemien. Bildet er fra i sommer da han åpnet et nytt hotell på Hasle i Oslo. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
ÅPNER OPP: Petter Stordalen fortalte om hvordan han ble påvirket av pandemien. Bildet er fra i sommer da han åpnet et nytt hotell på Hasle i Oslo. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig gjestet Petter Stordalen svenske «Studentafton» i Lund. Der avslørte hotellkongen blant annet at han drikker to glass vin og en øl daglig. Det skriver Expressen.

«Studentafton» omtales som et uavhengig forum for samtale og debatt på hjemmesiden.

- Brutalt

Det var den svenske journalisten og forfatteren Claes de Faire som intervjuet Stordalen. Han spurte blant annet 58-åringen om hvor hardt pandemien rammet hotellkjeden hans, Nordic Choice, skriver den svenske avisa.

Til det svarte Stordalen at de måtte kutte i hotellstaben.

- Det er det mest brutale. Vi tok de største nedskjæringene på hovedkontoret, og det er mennesker som har jobbet sammen i fem, seks, sju, åtte år. Det er venner som må si opp venner, sa han ifølge Expressen.

Fikk hjelp

Han følte en uro når viruset brøt ut, forteller han. Han mistet matlysten og sov dårlig, skriver det svenske mediet.

Han forteller videre at han kom seg ut av det blant annet ved hjelp av sin svenske kjæreste Märta Elander Wistén. Tidligere har han uttalt til Aftonbladet at hun hjalp ham skifte fokus.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.