Torger Rød går av som toppsjef

Skal fortsette i ledelsen.

GÅR AV: Torger Rød i Vår Energi. Foto: Javad Parsa / NTB
GÅR AV: Torger Rød i Vår Energi. Foto: Javad Parsa / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torger Rød går av som toppsjef i selskapet Vår Energi, skriver selskapet i en børsmelding.

Det var Dagens Næringsliv som først omtalte saken. Rød skal imidlertid fortsette i ledelsen til selskapet.

- Veldig glade

- Vi er veldig glade for å kunngjøre at Nick Walker vil begynne i Vår som vår administrerende direktør, og også at vår nåværende administrerende direktør, Torger Rød, går over til den nye rollen som driftsdirektør, sier styreleder Thorhild Widvey.

Walker var fram til midten av 2022 administrerende direktør for Lundin Energy. Da ble selskapet kjøpt opp av Aker BP.

- Jeg har fulgt nøye med på den imponerende utviklingen til Vår Energi de siste åra, og har stor respekt for selskapets sterke trackrecord og operative arv på norsk sokkel. Jeg setter pris på muligheten til å lede selskapet gjennom den neste vekstfasen og levere på strategien - som ligger fast, sier Walker.

- Svært sterke resultater

Walker tar over allerede 5. september. Når det gjelder Rød sier Widvey at han har ledet selskapet gjennom en transformativ fase og «har oppnådd sterke operasjonelle og økonomiske resultater, inkludert en svært vellykket børsnotering».

- Han vil nå bruke sin dype operative kompetanse og forståelse av organisasjonen i sin rolle som driftsdirektør for å fortsatt drive fram forbedring, integrasjon og transformasjon av firmaet, sier Widvey.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer