«Var sikker på at du kom til å latterliggjøre oss»

Isabelle Ringnes om ubevisst diskriminering, hva hun lærte av foreldrenes skilsmisse og hvorfor bryllupet er lagt på is.

TAR SATS: Isabelle Kristine Ringnes utsetter bryllupet med forloveden. Det er bare et par essensielle utfordringer som skal løses først. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
TAR SATS: Isabelle Kristine Ringnes utsetter bryllupet med forloveden. Det er bare et par essensielle utfordringer som skal løses først. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Publisert

- Jeg var i et møte med en redaktør for noen år siden. Vi diskuterte mulighetene for å lage en teknologiserie sammen. I ett av de avsluttende møtene, sa han: «Jeg må innrømme at vi har vært veldig skeptisk til deg. Jeg skjønner at du har noe substans i hodet , men i begynnelsen var jeg ganske sikker på at du kom til å latterliggjøre oss.»

- Da svarte jeg: «Ja, men det forstår jeg jo.»

Tech-gründer Isabelle Ringes (31) ler oppgitt. Hun har fortalt historien før - blant annet i bokform. Fra et samfunnsperspektiv er det likevel grunn til å tro at den har ubegrenset holdbarhet. Enn så lenge.

- Da jeg gikk fra møtet, tenkte jeg: «Hvorfor sa jeg det?! Hvorfor forstår jeg at han tenkte det?».

- Frustrert

For hun hadde jo en stødig utdannelse, og hundrevis av foredrag på baken. Ringnes hadde reist verden rundt på kodekurs og teknologikonferanser. I tillegg kunne hun skilte med et opphold på Singularity University hos NASA.

Kanskje var det de blonde, lange lokkene? Kanskje var det måten hun bar seg på? Eller var det bakgrunnen? For jo, hun er «tross alt» datter av eiendomsinvestor og milliardær Christian Ringnes. Det vil være relevant i visse aspekter av «mennesket Isabelle». Som forretningskvinne står hun på egne bein - og har bygget karrieren på sine premisser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer