Selger:

Kan sette prisrekord

DDE-profilen er ikke i tvil om at hytta er verdt prisantydningen.

REKORD: Denne fritidsboligen kan sette ny prisrekord. Foto: Martin Hågensen
REKORD: Denne fritidsboligen kan sette ny prisrekord. Foto: Martin Hågensen Vis mer
Publisert

TRONDHEIM (Børsen): Er det noen som virkelig har vist at «Det umulige e mulig» i over 30 år, så er det mannfolka i DDE.

Rockegruppa fra Namsos har gjort det folkelig å synge om «Rompa mi» og har i tiår etter tiår underholdt det norske folk.

Nå kan profil i DDE, Bård Jørgen «Bosse» Iversen (60), nettopp vise det, ved å sette ny prisrekord for brukte fritidsboliger i Namdalen i Trøndelag.

- Ved sjøen er jeg ikke kjent med at det er solgt noen dyrere brukt-hytter i Namdalen – men det har blitt solgt noen på Bjørgan i Grong i samme prissjikt, sier Eiendomsmegler Anders Jensen for EiendomsMegler 1 i Namsos til Namdalsavisa, som først omtalte saken.

Hytta på Tøttdalsbotnen i Namsos ble oppført i 2013, og har blitt eid av «Bosse» og familien siden. Hytta har tre soverom, et bruksareal på 115 kvadratmeter og har en prisantydning på 4,9 millioner kroner.

Megleren omtaler hytta som unik i Namdalen, med dens beliggenhet helt nede ved sjøen. Han forteller at man ikke får bygge en slik type hytte i dag, grunnet byggeforbudet innenfor 100-metersbeltet i strandsonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.