Selger:

Kan sette prisrekord

DDE-profilen er ikke i tvil om at hytta er verdt prisantydningen.

REKORD: Denne fritidsboligen kan sette ny prisrekord. Foto: Martin Hågensen
REKORD: Denne fritidsboligen kan sette ny prisrekord. Foto: Martin Hågensen Vis mer
Publisert

TRONDHEIM (Børsen): Er det noen som virkelig har vist at «Det umulige e mulig» i over 30 år, så er det mannfolka i DDE.

Rockegruppa fra Namsos har gjort det folkelig å synge om «Rompa mi» og har i tiår etter tiår underholdt det norske folk.

Nå kan profil i DDE, Bård Jørgen «Bosse» Iversen (60), nettopp vise det, ved å sette ny prisrekord for brukte fritidsboliger i Namdalen i Trøndelag.

- Ved sjøen er jeg ikke kjent med at det er solgt noen dyrere brukt-hytter i Namdalen – men det har blitt solgt noen på Bjørgan i Grong i samme prissjikt, sier Eiendomsmegler Anders Jensen for EiendomsMegler 1 i Namsos til Namdalsavisa, som først omtalte saken.

Hytta på Tøttdalsbotnen i Namsos ble oppført i 2013, og har blitt eid av «Bosse» og familien siden. Hytta har tre soverom, et bruksareal på 115 kvadratmeter og har en prisantydning på 4,9 millioner kroner.

Megleren omtaler hytta som unik i Namdalen, med dens beliggenhet helt nede ved sjøen. Han forteller at man ikke får bygge en slik type hytte i dag, grunnet byggeforbudet innenfor 100-metersbeltet i strandsonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer