Arving kjøpte en av tidenes dyreste sjøperler

Christoffer Braathen punget ut flere titalls millioner for «barndomsdrømmen». Nå venter omfattende renovering.

IDYLL: Christoffer Braathen har sikret seg denne kremeiendommen på Hellersøya i Lillesand. Foto: Inviso / Tor Erik Schrøder
IDYLL: Christoffer Braathen har sikret seg denne kremeiendommen på Hellersøya i Lillesand. Foto: Inviso / Tor Erik Schrøder Vis mer
Publisert

Oso Hotwater-arving Christoffer Braathen (41) har kjøpt en av tidenes dyreste fritidseiendommer på Sørlandet.

Braathen blir med dette det ferskeste tilskuddet i den etter hvert så folksomme gruppa med kapitalsterke nordmenn som har kjøpt hytte under coronapandemien.

Ifølge Agderposten, som først omtalte kjøpet, får Braathen nok med boltreplass når han i sommer overtar sitt eget stykke sørlandsparadis.

Kjempeeiendommen på Hellersøya i Lillesand er på 182 mål og inneholder blant annet flere holmer og en privat strandlinje som strekker seg flere kilometer.

- Vårt høyeste ønske

At 41-åringen falt for akkurat denne sjøperla, er ikke tilfeldig. Han forteller til Agderposten at familien i alle år har tilbrakt somrene på Sørlandet.

- Da Hellersøya kom for salg, og vi fikk mulighet til å erverve stedet, var det som en barndomsdrøm gikk i oppfyllelse. Vårt høyeste ønske er å sakte, men sikkert gjenoppbygge stedet med varsom hånd og respekt, skriver Braathen i en e-post til avisa.

Børsen har vært i kontakt med Christoffer Braathen, som ikke har noe å tilføye i saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer