Arving kjøpte en av tidenes dyreste sjøperler

Christoffer Braathen punget ut flere titalls millioner for «barndomsdrømmen». Nå venter omfattende renovering.

IDYLL: Christoffer Braathen har sikret seg denne kremeiendommen på Hellersøya i Lillesand. Foto: Inviso / Tor Erik Schrøder
IDYLL: Christoffer Braathen har sikret seg denne kremeiendommen på Hellersøya i Lillesand. Foto: Inviso / Tor Erik Schrøder Vis mer
Publisert

Oso Hotwater-arving Christoffer Braathen (41) har kjøpt en av tidenes dyreste fritidseiendommer på Sørlandet.

Braathen blir med dette det ferskeste tilskuddet i den etter hvert så folksomme gruppa med kapitalsterke nordmenn som har kjøpt hytte under coronapandemien.

Ifølge Agderposten, som først omtalte kjøpet, får Braathen nok med boltreplass når han i sommer overtar sitt eget stykke sørlandsparadis.

Kjempeeiendommen på Hellersøya i Lillesand er på 182 mål og inneholder blant annet flere holmer og en privat strandlinje som strekker seg flere kilometer.

- Vårt høyeste ønske

At 41-åringen falt for akkurat denne sjøperla, er ikke tilfeldig. Han forteller til Agderposten at familien i alle år har tilbrakt somrene på Sørlandet.

- Da Hellersøya kom for salg, og vi fikk mulighet til å erverve stedet, var det som en barndomsdrøm gikk i oppfyllelse. Vårt høyeste ønske er å sakte, men sikkert gjenoppbygge stedet med varsom hånd og respekt, skriver Braathen i en e-post til avisa.

Børsen har vært i kontakt med Christoffer Braathen, som ikke har noe å tilføye i saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.