Arvingens sjøperle selges som rønne

For halvannet år siden kjøpte Wilhelmsen-arving en luksuseiendom. Nå er huset kondemnabelt.

BETENT BOLIGSTRID: I august 2018 kjøpte Wilhelmsen-arving Hedvig Juell denne eiendommen i Sandefjord av eiendomsarving Laila Kval. Så startet problemene, og nå selger Juell med monsterrabatt. Foto: Karl Filip Kronstad
BETENT BOLIGSTRID: I august 2018 kjøpte Wilhelmsen-arving Hedvig Juell denne eiendommen i Sandefjord av eiendomsarving Laila Kval. Så startet problemene, og nå selger Juell med monsterrabatt. Foto: Karl Filip Kronstad Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Prosessen har vært lang og beintøff, sier Wilhelmsen-arving Hedvig Juell (44) til Børsen.

Ved første øyekast ser boligen til 44-åringen ut som ei luksuriøs perle ved sjøen. Bare halvannet år etter at Juell slo til på strandeiendommen i Granholmveien 73 i Sandefjord, har den derimot havnet på markedet - igjen.

Prisantydningen er satt til beskjedne 13 millioner kroner, altså 5,75 millioner mindre enn hun selv punget ut i august 2018. Til tross for 88 meter strandlinje og en tomt på 2,4 mål er huset nemlig å anse som ei rønne.

- Vi tror ikke det er lønnsomt å gjøre noe annet enn å rive og bygge nytt, sier den profilerte eiendomsmegleren Tore Solberg i EiendomsMegler 1 til Børsen.

- Skader og feil

Bygningsmassen er i så dårlig stand eller forfatning at den i annonsen oppgis å være kondemnabel.

- Jeg kan ikke gå inn i alle detaljer, men grunnen til at vi anser bygget for å være kondemnabelt, er mye skader og feil, fortsetter Solberg, som understreker at han ikke var involvert i forrige salgsoppdrag.

Ifølge Finansavisen, som først omtalte salget, er dette siste utvikling i en lang og betent boligstrid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer