Ber om millioner for denne hytta

Krever full renovering.

SETT BEDRE DAGER: Denne hytta på Hvitsten vil kreve omfattende renoveringsarbeid for å møte dagens standarder. Foto: Børge Oppegård. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet TV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Vi har fått veldig god respons på annonsen. Så gjenstår det å se hva markedet er villig til å betale, sier Jacob Koren, eiendomsmeglerfullmektig i Krogsveen, til Børsen.

En falleferdig fritidsbolig på beskjedne 28 kvadratmeter, uten innlagt vann, og med ukjent byggeår, blir nå forsøkt solgt på Hvitsten i Vestby kommune.

Det lille fritidshuset består av en entré, stue, kjøkken og et soverom. Som komfortbevisst kjøper kan du imidlertid ikke forvente å ta med tannbørsten og flytte rett inn.

- Hytta har et vesentlig vedlikeholdsetterslep, så her må det renovering til før man kan bo behagelig, fortsetter Koren til Børsen.

Det var Østlandets Blad som først omtalte saken.

- Gjelder ikke

Til tross for enormt moderniseringsbehov, er prisantydningen satt til 2 250 000 kroner. Ifølge salgsoppgaven er det også boplikt for dette området i Vestby kommune.

- Men dette er en fritidsbolig, så her gjelder ikke boplikten, sier Koren.

Han trekker fram størrelsen på tomta og beliggenhet som selve jokeren i salget. Ifølge annonsen ligger hytta usjenert til på en 2,8 mål stor festet naturtomt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.