Ber om millioner for denne hytta

Krever full renovering.

SETT BEDRE DAGER: Denne hytta på Hvitsten vil kreve omfattende renoveringsarbeid for å møte dagens standarder. Foto: Børge Oppegård. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet TV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Vi har fått veldig god respons på annonsen. Så gjenstår det å se hva markedet er villig til å betale, sier Jacob Koren, eiendomsmeglerfullmektig i Krogsveen, til Børsen.

En falleferdig fritidsbolig på beskjedne 28 kvadratmeter, uten innlagt vann, og med ukjent byggeår, blir nå forsøkt solgt på Hvitsten i Vestby kommune.

Det lille fritidshuset består av en entré, stue, kjøkken og et soverom. Som komfortbevisst kjøper kan du imidlertid ikke forvente å ta med tannbørsten og flytte rett inn.

- Hytta har et vesentlig vedlikeholdsetterslep, så her må det renovering til før man kan bo behagelig, fortsetter Koren til Børsen.

Det var Østlandets Blad som først omtalte saken.

- Gjelder ikke

Til tross for enormt moderniseringsbehov, er prisantydningen satt til 2 250 000 kroner. Ifølge salgsoppgaven er det også boplikt for dette området i Vestby kommune.

- Men dette er en fritidsbolig, så her gjelder ikke boplikten, sier Koren.

Han trekker fram størrelsen på tomta og beliggenhet som selve jokeren i salget. Ifølge annonsen ligger hytta usjenert til på en 2,8 mål stor festet naturtomt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer