Ber om svimlende sum

Tidligere i år døde eiendomsutvikler Trygve Brudevold. Nå kommer avdødes eiendom ut for salg. - Et herskapshus, sier mekler.

SVIMLENDE SUM: Huset til avdøde Trygve Brudevold kommer for salg om kort tid og det til en svimlende sum. Prisen er satt til 70 millioner kroner og med det får man naboeiendommen på kjøpet. Foto: ZOVENFRA
SVIMLENDE SUM: Huset til avdøde Trygve Brudevold kommer for salg om kort tid og det til en svimlende sum. Prisen er satt til 70 millioner kroner og med det får man naboeiendommen på kjøpet. Foto: ZOVENFRA Vis mer
Publisert

Murmester og eiendomsutvikler Trygve Brudevold gikk bort i august i år, 100 år gammel. Brudevold bygget flere tusen boliger i sin tid. Nå skal hans egen bolig ut for salg.

Prisen er satt til den nette sum av 70 millioner kroner og det er eiendomsmekler Tom Johnsen som har tatt på seg jobben med å selge eiendommen.

Saken ble først omtalt i Finansavisen.

750 kvadratmeter

- Dette er snakk om et herskapshus. Det er et stort, flott hus med vakre fasader og kjempeutsikt, forteller Johnsen til Børsen.

Eiendommen ligger i fasjonable Holmenkollen, vest for skianlegget. Her har man både utsikt mot fjorden og en solrik eiendom.

Hovedeiendommen er på solide 2,8 mål og hovedhuset på hele 750 kvadratmeter. Prisen på dette er satt til 50 millioner kroner. Huset inneholder blant annet et stort treningsstudio i kjelleren.

Bygget som - selvfølgelig er oppført i mur - er fra 1998 og i god standard, ifølge mekler.

Brudevold var kjent for blant annet å stå bak de gule teglsteinsbyggene i Fritjof Nansens vei på Frogner, men gjorde seg også bemerket som idrettsutøver. Han representerte det norske bobkjører-laget under OL både i 1952 og fire år seinere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer