Märtha og Durek gifter seg:

Bestillinger renner inn

Det blir kongelig bryllup i Geiranger neste år. Det merkes hos hotellene.

BRYLLUP: Geiranger er neste år vertskap for bryllupet til Märtha Louise og Durek Verrett. Foto: Shutterstock / NTB
BRYLLUP: Geiranger er neste år vertskap for bryllupet til Märtha Louise og Durek Verrett. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag ble det kjent at prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett har valgt både tid og sted for å gi hverandre sine ja. 31. august i Geiranger finner det som etter all sannsynlighet blir et storslagent bryllup sted.

Hotell Union er vertskap for brudeparet - og muligens også gjestene. Hotellet har nemlig vært fullbooket siden nyheten sprakk onsdag.

Vertskap ved hotellet, Monja M. Mjelva, bekrefter til Børsen at hele hotellet er fullbooket bryllupshelga. Hotellet har 197 rom, egen spaavdeling, tre basseng og tre restauranter.

- Er det brudeparet som har booket hele hotellet?

- Det kan jeg ikke svare på, det har jeg ingen kommentar til, sier hun.

Også andre hoteller i Geiranger merker pågangen etter at bryllupet ble kjent. Nettavisen skriver at Geirangerfjorden Feriesenter har stor pågang av bestillinger den siste helga i august.

- Dette er veldig spesielt og absolutt ikke noe vi opplever hvert år, sier bookingsjef Finn Magne Grande til Børsen.

- BLIR OVERSKRIFTER: Kongehusekspert i Se og Hør, Caroline Vagle, om bryllupsplanene til prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett. Reporter: Klaus Fjellro Vis mer

Det er bare få dager siden Geirangerfjorden Feriesenter åpnet for bestillinger inn mot sommeren 2024, men siden bryllupsnyheten sprakk har trykket vært enormt.

- Vanligvis begynner folk å bestille rundt juleferien. Allerede nå har er 40-50 prosent kapasiteten booket, sier Grande.

- Hvem er det som har bestilt opphold hos dere?

- Det er bare nordmenn foreløpig. De kommer fra hele landet, og flesteparten har faktisk bodd hos oss før.

Grande forklarer at campingplassen – som er den største i Geiranger – tilbyr 17 hytter i tillegg til campingplass for bobil og telt.

- Jeg vil anta at alle hyttene er booket innen jul, slik tempoet er nå. På campingplassen vår tar vi ikke bestillinger, så hvis du planlegger en tur bryllupshelga, vil jeg anbefale å komme tidlig.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer