Derfor selger finanstoppen

Flytter etter 11 år.

- NATURLIG BESLUTNING: Christian Thommesen og kona flytter fra Vettakollen etter 11 år. Her avbildet i 2008. Foto: Morten Holm / SCANPIX
- NATURLIG BESLUTNING: Christian Thommesen og kona flytter fra Vettakollen etter 11 år. Her avbildet i 2008. Foto: Morten Holm / SCANPIX Vis mer
Publisert

Finansmann og investor Christian Henrik Thommessen (62) har besluttet å selge sin klassiske leilighet i Vettakollen.

62-åringen, som er gift med Cathrine Thommessen og har tre døtre, pakker nå flyttelasset og vender nesa mot fasjonable Gimletoppen på Frogner.

- Vi har 35 års bryllupsdag i dag, så nå ringer du på et godt tidspunkt, sier Thommessen til Børsen og ler.

- Men det er en helt klassisk situasjon der barna har flyttet ut for lengst, og vi har kjøpt ny bolig, fortsetter han.

Koster 20 mill.

Toppetasjeleiligheten som nå selges ligger i Skogryggveien. Den byr blant annet på utsikt mot Oslofjorden, har fire soverom, tre bad, og heis direkte ned i garasjeanlegget. For å sikre seg objektet, med en boltreplass på 270 kvadratmeter, må man imidlertid bla opp 19,5 millioner kroner.

- Vi har bodd i denne leiligheten i 11 år, men langt flere år i samme område, blant annet i hus. Det kjennes helt naturlig og riktig å flytte på seg nå, forklarer Thommessen.

- Så har jeg blitt bestefar. Alle våre barn og barnebarn bor i byen, så nå ser både jeg og min kone fram til å bytte ut bilen med sykkel, spasersko og kollektivtransport, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer