Derfor selger finanstoppen

Flytter etter 11 år.

- NATURLIG BESLUTNING: Christian Thommesen og kona flytter fra Vettakollen etter 11 år. Her avbildet i 2008. Foto: Morten Holm / SCANPIX
- NATURLIG BESLUTNING: Christian Thommesen og kona flytter fra Vettakollen etter 11 år. Her avbildet i 2008. Foto: Morten Holm / SCANPIX Vis mer
Publisert

Finansmann og investor Christian Henrik Thommessen (62) har besluttet å selge sin klassiske leilighet i Vettakollen.

62-åringen, som er gift med Cathrine Thommessen og har tre døtre, pakker nå flyttelasset og vender nesa mot fasjonable Gimletoppen på Frogner.

- Vi har 35 års bryllupsdag i dag, så nå ringer du på et godt tidspunkt, sier Thommessen til Børsen og ler.

- Men det er en helt klassisk situasjon der barna har flyttet ut for lengst, og vi har kjøpt ny bolig, fortsetter han.

Koster 20 mill.

Toppetasjeleiligheten som nå selges ligger i Skogryggveien. Den byr blant annet på utsikt mot Oslofjorden, har fire soverom, tre bad, og heis direkte ned i garasjeanlegget. For å sikre seg objektet, med en boltreplass på 270 kvadratmeter, må man imidlertid bla opp 19,5 millioner kroner.

- Vi har bodd i denne leiligheten i 11 år, men langt flere år i samme område, blant annet i hus. Det kjennes helt naturlig og riktig å flytte på seg nå, forklarer Thommessen.

- Så har jeg blitt bestefar. Alle våre barn og barnebarn bor i byen, så nå ser både jeg og min kone fram til å bytte ut bilen med sykkel, spasersko og kollektivtransport, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.