Derfor solgte de luksusvillaen

For under ett år siden kapret Isabelle Ringnes og samboeren drømmeboligen. Nå er paret igjen på flyttefot.

FLYTTER: I fjor ble det kjent at Bjørn Erik Ihlen og Isabelle Ringnes hadde kjøpt en idyllisk eiendom på Ormøya. Nå har de solgt boligen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FLYTTER: I fjor ble det kjent at Bjørn Erik Ihlen og Isabelle Ringnes hadde kjøpt en idyllisk eiendom på Ormøya. Nå har de solgt boligen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I juni i fjor ble Isabelle Kristine Ringnes (32) og forloveden Bjørn Erik Ihlen (38) eiere av en luksusvilla på idylliske Ormøya like utenfor Oslo sentrum.

Den moderne eneboligen, som blant annet byr på sjøutsikt, inngjerdet hage, stort kjøkken og spisestue, to baderom, samt kjellerstue, hadde en prisantydning på 18 millioner kroner, men ble til slutt solgt for 17,2 millioner.

For en måned siden skrev Dagens Næringsliv at samboerparet hadde besluttet å selge huset - et knapt år etter overtakelsen. Den gang ønsket verken Ringnes eller Ihlen å kommentere saken.

- Litt skuffet

Nå har imidlertid sistnevnte valgt å utdype bakgrunnen for salget, som fant sted i august. Ifølge Finansavisen gikk eiendommen raskt, men paret endte også i tap med flere hundre tusen kroner.

- Vi har kjøpt et nytt hus, så det er grunnen til det, sier Ihlen til avisa.

Overfor Børsen røper Ringnes at flyttelasset ikke skal særlig langt.

- Vi har kjøpt et nytt hus. Vi elsker Ormøya og håper at vi får bo her lenge, sier hun.

Hva salgs eiendom paret nå har kjøpt, er ikke offentlig kjent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer