Detaljen om elskerinna vakte oppsikt

Historien om Jeff Bezos og elskerinna slo ned som en bombe. Nå smiler lykken for verdens rikeste mann og kjæresten.

SKAPTE KAOS: Lauren Sanchez ble plutselig verdenskjent da hun ble koblet til verdens rikeste mann i fjor. Siden den gang har livet hennes endret seg betraktelig. Foto: NTB Scanpix
SKAPTE KAOS: Lauren Sanchez ble plutselig verdenskjent da hun ble koblet til verdens rikeste mann i fjor. Siden den gang har livet hennes endret seg betraktelig. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For ett år siden kunngjorde verdens rikeste mann, Jeff Bezos (56), at han og kona skulle skilles etter 25 års ekteskap.

Mackenzie Bezos (49) forlot den gang ekteskapet med Amazon-aksjer til en verdi av 35,6 milliarder dollar, i det som er omtalt som tidenes dyreste skilsmisse.

Det er i ettertid blitt offentlig kjent at Bezos har innledet et fast forhold til det tidligere nyhetsankeret og programlederen Lauren Sanchez (50). Et rekorddyrt boligkjøp denne uka, vitner også nå om at paret offisielt blir samboere.

Interessen rundt verdens rikeste mann og hans nye kjæreste, har ikke uventet vært formidabel. Mye av bakgrunnen for dette er knyttet til en noe suspekt start på forholdet.

Pikante bilder

Like etter at Bezos og ekskona varslet sin separasjon, slo en artikkel i The Enquirer ned som ei bombe i USA. Den rapporterte at Amazon-sjefen hadde en utenomekteskapelig affære med Sanchez, som også var gift på sin side.

Tabloidavisa hadde blant annet fått tilgang til private tekstmeldinger og pikante bilder som var blitt sendt fra Bezos til Sanchez. Herfra og ut ble den da 49 år gamle programlederen tabloidenes nye «simple elskerinne».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.