Los Angeles:

Drømmevillaen selges for milliarder

Herskapshuset «The One» i Bel Air kan bli den dyreste eiendommen noensinne solgt i USA når hammeren treffer auksjonsblokka neste måned.

360-GRADERS UTSIKT: Det store herskapshuset, som har vært hjemmet til flere store kjendiser, ble designet av Paul McClean. Foto: Jam Press/Concierge Auctions/Joe Bryant
360-GRADERS UTSIKT: Det store herskapshuset, som har vært hjemmet til flere store kjendiser, ble designet av Paul McClean. Foto: Jam Press/Concierge Auctions/Joe Bryant Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I et Instagram-innlegg i fjor sommer sa eiendommens utvikler og eier Nile Niami at han hadde som mål å bygge en av de fineste boligene i hele verden.

Etter åtte år med utvikling og mange forsinkelser står boligen nå for salg.

CNN skriver at herskapshuset er nesten dobbelt så stort som Det hvite hus.

Uendelig med muligheter

«The One» har aldri vært på markedet, men hvis eiendommen selges, vil eierne få fasiliteter som en nattklubb, salong, spa, 10 000 kvadratmeter stor himmelterrasse, privat løpebane, kino, bowlinghall, vinkjeller og mye mer, melder CNN.

Men prosessen med å bringe eiendommen ut på markedet har ikke vært uten problemer.

Ifølge CNN er eiendommens verdi blitt anslått til 500 millioner dollar, men eieren skal ha misligholdt mer enn 100 millioner dollar i lån og gjeld. Det går fram av rettsdokumenter TV-kanalen har fått tak i.

Det som kan bli det dyreste huset i USA skal derfor på auksjon som en del av en konkursbehandling, skriver The Evening Standard.

Unik luksus

Tidligere har Niami brukt eiendommen som et arrangementslokale for konserter og boksekamper.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer