Dumper prisen

Luksussalget gikk i vasken. Nå legger Schibsted-arvingen huset ut igjen med kraftig rabatt.

KRAFTIG KUTT: Historiske Semb Hovedgård eies av Nagell-Erichsen og familien gjennom selskapet Semb Hovedgård AS. Foto: Jon Lundeby / Invisio
KRAFTIG KUTT: Historiske Semb Hovedgård eies av Nagell-Erichsen og familien gjennom selskapet Semb Hovedgård AS. Foto: Jon Lundeby / Invisio Vis mer
Publisert

Staselige Semb hovedgård i Horten ble lenge forsøkt solgt til en utropspris på 100 millioner norske kroner.

I juni 2021 - etter ti år på markedet - ble luksuseiendommen omsider meldt solgt, ifølge DN. Så kom kontrabeskjeden: Salget gikk i vasken etter at en kjøper ikke kunne gjøre opp for seg i fjor.

Nå har Schibsted-arving Einar Nagell-Erichsen lagt eiendommen ut for salg på nytt - med et priskutt på 20 millioner kroner.

- Prisen er satt ned etter at en avtale ikke kom i orden. Det har vært en lang prosess, men nå er den satt ned i håp om å finne nye endelige eiere. Vi er innstilt på et salg nå, sier eiendomsmekler Håvard Nielsen i Partners Asker til Børsen.

Det var Nationen som først omtalte priskuttet.

- Vi håper å vekke fornyet interesse for en fantastisk eiendom som de fleste ikke har sett maken til, skriver Einar Nagell-Erichsen i en SMS til Børsen.

Eiendommen beskrives som «historisk, med stort hesteanlegg, 18-hulls golfbane, fire tennisbaner og skog for jakt av rådyr m.m.»

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer