«Exit»-villaen solgt: - Sprengte «turtallet»

En knapp uke etter at praktboligen ble lagt ut på markedet, er handelen avsluttet.

LUKSUS: Villaen som er bebodd av karakteren William i NRK-serien «Exit» er nå solgt. Foto: Arne Schram/Inviso Vis mer
Publisert

Forrige uke ble villaen frontet i den populære tv-serien «Exit» lagt ut for salg til svimlende 24 millioner kroner.

- Du kan gjerne arrestere meg på prisen. Den er stiv. Men jeg tror den er riktig, uttalte eiendomsmegler Stian Pøhner til Børsen forrige uke.

Skivebom var det i alle fall ikke. Seks dager etter at Oppegård-eiendommen ble lagt ut for salg, har den fått nye eiere. Det bekrefter Pøhner til Børsen torsdag morgen.

- Dette gikk fort og har gått over all forventning. Så jeg kan bekrefte salg av eiendommen. Vi har en veldig glad kjøper og en veldig fornøyd selger, sier eiendomsmegleren.

SOLGT: En knapp uke tok det før denne luksusboligen var ute av markedet igjen. Foto: Arne N. Schram / Inviso
SOLGT: En knapp uke tok det før denne luksusboligen var ute av markedet igjen. Foto: Arne N. Schram / Inviso Vis mer

- Helt enormt

Han forklarer videre at interessen for villaen har vært enorm.

- Det var naturlig nok en super interesse rundt salget med den historien som huset har. Trykket på Finn var helt enormt og sprengte «turtallet». Men når det kommer til konkret og reell interesse var det rett i overkant av 50 registrerte interessenter. Vi hadde totalt 14 private omvisninger med selger og meg før første bud kom.

Den endelige prisen for 24-millionersvillaen, vil han imidlertid ikke ut med.

- Prisen er konfidensiell mellom partene, men det var marginalt under prisantydningen, sier han.

- Mer enn et hus

I tv-serien «Exit» er luksusboligen bebodd av karakteren William - spilt av skuespiller Pål Sverre Hagen.

De nåværende eierne har tegnet huset på Svartskog selv - og ifølge Pøhner er det planlagt og designet for sosiale sammenkomster med venner og familie.

- For oss er dette mer enn et hus. Det er realiseringen av en boligdrøm, sa eier Tommy Gaustad til lokalavisa Amta tidligere i år.

Usikker tv-framtid

Han flyttet inn sammen med kona Wenche for tre år siden.

- Utgangspunktet var å få skog og fjord inn i huset. Vendt mot omgivelsene er det lukket, mens store vindusflater og brede glassdører åpner opp mot naturen. Det skaper en privat oase, med mange sosiale soner, hvor inne og ute flyter i ett. Det syns jeg de får fint fram også i «Exit», fortsatte Gaustad til Amta.

Ifølge mekleren selges huset fordi familien skal utenlands. Hvorvidt villaen vil bli videre eksponert på tv i framtida, er derimot usikkert.

Ifølge E24 skulle huset selges uten noen form for forpliktelser, selv om produksjonsselskapet bak «Exit» har åpnet for at det kan komme en tredje sesong av NRK-serien.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer