«Sommerhytta»

Får ikke solgt: Tar grep

Til tross for visningsbonanza på tv-hyttene har budene uteblitt. Nå satser utbygger flere hundre tusen i et forsøk på å lokke kjøpere.

VANT: Etter ti lange og intense uker på «Sommerhytta» er vinnerne endelig kåret. Video: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Vi var veldig optimistiske i starten. Da vi la ut hyttene for salg i juni, trodde jeg at vi skulle selge dem superraskt, sier daglig leder ved Mjøsli Hytter og Naturpark, Tormod Tvinnereim, til Børsen.

Slik gikk det altså ikke. To måneder etter at de tre fritidsboligene - kjent fra «Sommerhytta» på TV 2 - ble lagt ut for salg, står Tvinnereim fortsatt uten kjøpere. Dette til tross for ei interesseliste på 250 navn før sommerferien.

- Mange av disse var mest nysgjerrige. Siden vi åpnet hyttene 12. juni, har vi hatt flere hundre innom, men jeg ville nok ikke kalt alle disse for visningsgjester, sier den daglige lederen.

Satser 250 000 kroner

Mjøsli Hytter og Naturpark består i dag av om lag 60 ferdig oppførte hytter. Totalt er det regulert til 311 tomter. Tvinnereim forteller at tv-hyttene er de eneste objektene i porteføljen som ikke er solgt.

- Vi har innsett at liggetida på disse objektene blir mer som ved et normalt hyttesalg. Da er det ganske vanlig at det tar flere måneder.

Han forklarer at selskapet har besluttet å ta grep for å få fortgang i salgsprosessen. Da hyttene ble lagt ut på markedet, var ikke overetasjen ferdigstilt. Nå investerer Mjøsli Hytter 250 000 kroner i nettopp dette arbeidet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.