Hurtigmat-konge solgte luksuspalass

Kjøper måtte punge ut flere millioner over prisantydning for å sikre seg drømmevillaen.

TRØNDERPRAKT: Trond A. Stavne bygget i sin tid det som var hans «drømmehus». Nå får villaen nye eiere. Foto: Diakrit
TRØNDERPRAKT: Trond A. Stavne bygget i sin tid det som var hans «drømmehus». Nå får villaen nye eiere. Foto: Diakrit Vis mer
Publisert

- Det er bare å gratulere kjøper med en helt vanvittig flott eiendom, sier Vidar Stene i Meglerhuset Nylander til Børsen.

Basseng, tennisbane, 9-hulls minigolfbane, trippelgarasje og fjordutsikt var blant fasilitetene eiendomsmegleren kunne lokke med da han skulle selge herskapshuset til BigBite-gründer Trond A. Stavne (59).

Eiendommen ligger i Malvik kommune ved Trondheimsfjorden og er på 4,1 mål, mens selve boligen har et bruksareal på 942 kvadratmeter. Fordelt på to etasjer finner man både spabad, badstu, galleri og fem soverom.

- Hektisk

Utropsprisen var blanke 30 millioner kroner. Tirsdag var det duket for budrunde - som endte i et salg på svimlende 34 millioner kroner.

- Jeg kan bekrefte at eiendommen er solgt. Det var en hektisk budrunde, med tre forskjellige interessenter, som alle hadde et klart ønske om å sikre seg huset. Utfallet ble veldig bra.

Hvem som trakk det lengste strået, er foreløpig ikke offentlig kjent.

- Selger er godt fornøyd med resultatet, men utover dette ønsker jeg ikke å kommentere hvem kjøper er, sier Stene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer