John Carew har kjøpt enebolig

Klinket til ved Gudbrandsdalen.

SIKRET ENEBOLIG: John Carew har gått til innkjøp av nok en eiendom, denne gang i fjellbygda Heidal hvor han har familierøtter. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
SIKRET ENEBOLIG: John Carew har gått til innkjøp av nok en eiendom, denne gang i fjellbygda Heidal hvor han har familierøtter. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert

Den tidligere fotballproffen og nå skuespiller John Carew (42) har nylig sikret seg en enebolig i fjellbygda Heidal ved Gudbrandsdalen.

Det kommer fram i en tinglysning. Carew, som er kjent for eiendomsinvesteringer i mangemillionersklassen, betalte 2,6 millioner kroner for huset.

Boligen skal ha et bruksareal på 271 kvadratmeter, og inneholde fire soverom. Huset skal være bygget på midten av 70-tallet, mens tomta rommer drøye 2,8 mål.

Familiested

Ifølge Gudbrandsdølen Dagningen, som først omtalte saken, er det ikke første gang Carew har vært på boligshopping i Heidal. I 2013 betalte skuespilleren én million kroner for en leilighet, men har altså nå klinket til med en enebolig.

Og det er ikke bare naturskjønne omgivelser som har lokket Carew til nevnte fjellbygd. 42-åringen har røtter fra Heidal, der morsslekten kommer fra. Han ble selv døpt og konfirmert i området.

I et intervju med Her og Nå i 2019 fortalte Carew at han forsøker å dra til morens hjembygd så ofte han kan.

- Når jeg er i Norge og har litt fri, kombinerer vi det med turer opp til dalen. Mamma er blitt pensjonist nå, så hun har en del tid til å reise hjem dit. Det er jo der hele familien er. Jeg besøker bestemor så ofte jeg kan, sa han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer