Kjøpte luksushus - vil totalrenovere

Bladde opp 25 millioner svenske kroner for skjærgårdsidyll.

PÅ FLYTTEFOT: På under ei uke har krimforfatter Camilla Läckberg både solgt sommerhuset sitt - og kjøpt seg nytt. Foto: NTB Scanpix / Aftonbladet
PÅ FLYTTEFOT: På under ei uke har krimforfatter Camilla Läckberg både solgt sommerhuset sitt - og kjøpt seg nytt. Foto: NTB Scanpix / Aftonbladet Vis mer
Publisert

Det er ikke bare i Norge at det finnes formidabel interesse for sommerhus og hytter denne sesongen.

En som nylig kapret en overdådig fritidsbolig i den svenske skjærgården, er stjerneforfatter Camilla Läckberg (45) og ektemannen Simon Skold (33).

«Vi lengter etter å fylle vårt nye paradis med kjærlighet. Vakkert. Ladet med fantastisk energi. (...) Vi vil gjøre det til vårt og totalrenovere, men med respekt for husets sjel. Vi lengter etter å fylle dette huset med familie, venner, kjærlighet, latter - og nye opplevelser», skriver Läckberg på Instagram.

Expressen og Aftonbladet skriver at huset er fra 1900 og består av ti rom, fordelt over 382 kvadratmeter. Eiendommen ligger også idyllisk til like ved vannet i Tyresö kommune i Södermanlands län i Sverige.

Ifølge annonsen byr eiendommen i tillegg på en privat brygge og en sjøstue, der tomta er på 4379 kvadratmeter.

Gikk på hurtigsalg

Ekteparets drømmekjøp skjer kun tre dager etter at 45-åringen kunngjorde salget av sitt daværende sommerhus i Spillersboda utenfor Norrtälje.

«Eiendommen er solgt. Nye eiere flytter inn allerede på tirsdag», skrev Läckberg tirsdag kveld.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer