Kjøpte villa: Beboer nekter å flytte

- Han kom ned trappa og spurte hva faen vi gjorde der.

BISARR BOLIGKONFLIKT: Det krangles heftig om eierskapet til «Villa Kassman» - en kjent prakteiendom på Storholmen i Sverige. Foto: Anna-Lena Mattsson / NTB
BISARR BOLIGKONFLIKT: Det krangles heftig om eierskapet til «Villa Kassman» - en kjent prakteiendom på Storholmen i Sverige. Foto: Anna-Lena Mattsson / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For ei tid tilbake kjøpte eiendomsutvikleren Tobias Appelö praktboligen «Villa Kassman», også kjent som «Slottet», på øya Storholmen - like utenfor Stockholm.

For sikre seg kremtomta, måtte Appelö ut med rett i underkant av 22 millioner norske kroner.

Ifølge Expressen og Lidingö Nyheter hadde eiendomsutvikleren vært på utkikk etter et liknende objekt i lang tid. Lykken var dermed stor da han kontaktet eieren, og fikk tilslaget 11. mars.

- Skulle flytte

Ei snau uke etter at kjøpekontrakten var signert, dro Appelö til sitt ferske boligprosjekt for å skifte ut en gammel lås og for å installere boligalarm. Det markerte starten på et bisart boligmareritt.

- Da kom det en mann ned trappa og spurte hva faen vi gjorde der, sier Tobias Appelö i en fersk uttalelse til Expressen.

Ifølge avisa var det den tidligere ishockey-profilen Leif R. Carlsson (64) som møtte Appelö. Sistnevnte hadde blitt opplyst om at Carlsson var bosatt på eiendommen, men at han skulle flytte ut fra villaen innen entreprenøren overtok.

Og det er her situasjonen begynner å bli komplisert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.