Kvitter seg med hytta

United-legenden selger familiens fritidsbolig.

ØNSKER NYE EIERE: Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjær har bestemt seg for å selge hytta si i Oppdal.
Foto: Audun Braastad / NTB Scanpix
ØNSKER NYE EIERE: Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjær har bestemt seg for å selge hytta si i Oppdal. Foto: Audun Braastad / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det er en flott eiendom, som ble lagt ut for salg rett før helga. Mer enn det kan jeg egentlig ikke si, forteller eiendomsmegler Kjetil Borgersrud i Eie Eiendomsmegling til Børsen.

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær (47) forsøker nå å selge hytta si i Oppdal. Fritidsboligen, som er på 277 kvadratmeter, ligger ute for salg til den nette sum av åtte millioner kroner.

SELGER: For åtte millioner kroner, kan man nå sikre seg hytta til Ole Gunnar Solskjær i Gjevilvassdalen. Foto: Mulitfoto AS v/ Dag-Asle Langø
SELGER: For åtte millioner kroner, kan man nå sikre seg hytta til Ole Gunnar Solskjær i Gjevilvassdalen. Foto: Mulitfoto AS v/ Dag-Asle Langø Vis mer

Betalte under en mill.

Ifølge Romsdals Budstikke og lokalavisa Opp har hytta vært i familiens eie siden 2006. Solskjær punget i sin tid ut 600 000 kroner for to ett mål store tomter, som da ble slått sammen.

Deretter bygget familien opp sin egen, moderne drømmehytte, bestående av fire soverom, tre bad, badstue, og dobbeltgarasje med hems. Ifølge annonsen står objektet på en usjenert tomt og skal ha god utsikt.

Foreløpig er det derimot ikke mulig å få et glimt av hytta innvending. I annonsen er det kun publisert bilder av eksteriøret, hvor visninger opplyses å være etter avtale.

Overfor Romsdals Budstikke opplyser fotballagent Jim Solbakken at det er han som står ansvarlig for salget av eiendommen.

Børsen har foreløpig ikke lykkes å få en kommentar fra sistnevnte.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer