Luksusen er komplett

BMW har ikke kun ett flaggskip blant de svært tallrike modellene de tilbyr, men flere. Med 8-serie Gran Coupe introduserte de en luksussedan som kan konkurrere med merkets egen 7-serie. Og her er M-en.

SEDAN: Gran Coupe er egentlig en stor luksussedan med sportslig linjeføring og ditto ytelser. Foto: BMW
SEDAN: Gran Coupe er egentlig en stor luksussedan med sportslig linjeføring og ditto ytelser. Foto: BMW Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I forhold til luksusbilen 7-serie, som etter den nye oppgraderingen fremstår så prangende og massiv at det kanskje kan bli i overkant for enkelte potensielle kunder, kan 8-serien i firedørs-utgave være et godt alternativ.

Den er bortimot like stor, men har en finere, mer elegant og slankere silhuett, og - ikke minst - grillen og generelt frontpartiet, er mer sporty og mindre prangende.

Komplett M-trekløver

Det er med avdukningen av M8 Gran Coupe at den tredje og siste M-modellen i BMWs nye 8-serie nå er på plass. Med fire dører, lengre akselavstand og et større bagasjerom, er nå den sportslige og luksuriøse modellserien øverst i BMWs sortiment komplett.

– Helt nye BMW M8 Gran Coupe er bilen for dem som ønsker en god dose ekstravaganse og kjøreglede, både til hverdags og til de lengre kjøreturene, sier Marius Tegneby, kommunikasjonsdirektør i BMW Group Norge.

BMW M8 Coupe og BMW M8 Cabriolet er allerede introdusert i markedet. Nummer tre, bilen vi ser her, skal vises for publikum for første gang på bilutstillingen i Los Angeles i november, før den kommer i butikkene fra april 2020.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer