Torsdag kveld inviterer Norges Bank til sin tradisjonsrike årsmiddag på fasjonable Grand Hotel i Oslo.
Her samles noen av Norges mektigste innen politikk og næringsliv. Etter at sentralbanksjef Øystein Olsen har holdt sin årlige tale, setter eliten seg til bords for å nyte en buffet.
Nærmere 350 personer er invitert, og får velge mellom mat fra havet, fra land og strand og noe søtt.
Fra havet serveres de:
- Råmarinerte kamskjell, trøffeltang og agurk.
- Flaket torsk, sjøgress og grønnkål.
- Auroralaks sashimi, ferske- og syltede reddiker og pepperrotmajones.
- Rognkjekskaviar, eggeplomme og rødløk.
- Krabbe- og karsekornetter.
- Seirygg med syltede løk og sitronverbena.
- Pannestekt kongekrabbe i buljong med solsikkefrø, perlespelt og sesam.
- Selleri bakt i tare og sprø bokhvete.
Fra land og strand serveres de:
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger