Milliardær selger luksusbolig på Paradis

En av Norges rikeste menn, milliardæren Frederik Mohn (43), selger praktvilla til 35 millioner kroner.

STIV PRIS: Hvis du har 35 millioner til gode på konto så har du nå muligheten til å kjøpe milliardær Frederik Mohns eiendom i Bergen. Video: Silje Holte / Trond Reksten / Invisio. Klipp: Endre Vellene / Dagbladet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Frederik Mohn er anslått å være god for 6,4 milliarder kroner. Det sikret ham en rangering som Norges 31. rikeste person på Kapitals 400-liste i fjor.

Da likningstallene for 2018 ble offentliggjort i fjor høst, lå Frederik Mohn på 2. plass med 6,5 milliarder kroner.

Nå kan han plusse på med 35 millioner kroner, dersom prakteiendommen i idylliske Paradis rett utenfor Bergen sentrum blir solgt til prisantydning.

Den 620 kvadratmeter store boligen beskrives som helt unik av eiendomsmekler Hugo Førde i DNB Eiendom.

Sju soverom og tennisbane

- Eiendommen er helt fantastisk. Det er en høyklasse-eiendom som ligger vakkert til med fantastisk utsikt over Nordåsvannet. Den har gode solforhold, og ligger sentralt til. Paradis er et attraktivt boområde i Bergen, sier Førde til Børsen.

En framtidig eier av Brennhaugen 13 kan ifølge prospektet se fram til å ta i bruk hele 12 rom inkludert treningsrom og kontor, sju soverom, fem bad, tennisbane, garasje med opplegg for el-bil og en stor og usjenert terrasse - inkludert et svømmebasseng som ikke har vært tatt i bruk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer