Milliardærarvinger (20) og (23) kjøpte «hytte» til 23 mill.

Punger ut for «storslagen leilighet» midt i skibakken.

MIDT I BAKKEN: Skigaarden-komplesket i Hemsedal vokser stadig i omfang. Foto: Halvard Alvik / NTB scanpix
MIDT I BAKKEN: Skigaarden-komplesket i Hemsedal vokser stadig i omfang. Foto: Halvard Alvik / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hører du fjellet kaller høyt over daler? Det gjorde kanskje milliardærarvingene Henrik (23) og Mathias Varner (20) da de, ifølge Finansavisen, punget ut 23,75 millioner kroner for en toppleilighet i Skigaarden-komplekset midt i bakken i Hemsedal.

Der kan de kose seg med det utbyggeren beskriver som «et fjell av muligheter», med umiddelbar nærhet til langrennsløyper, nedfarter, flere restauranter rett utenfor døra, medlemskap i en privat klubb for skientusiaster og isfri parkeringskjeller.

Milliardkonsern

På begynnelsen av 60-tallet startet guttenes bestefar, Frank Varner, opp sin første klesbutikk i Oslo. I løpet av noen få år dukket det opp flere butikker, og plutselig var kjeden Dressmann etablert.

Det som startet som en satsing på billige herreklær har i løpet av årene utviklet seg til milliardkonsernet Varner-gruppen, som i dag består av kleskjedene Cubus, Dressmann, Bik Bok, Carlings, WOW, Volt, Urban og Days Like This.

Familiekonsernet Varner Holding styres i dag av guttenes far Stein Marius Varner og onklene Petter og Joakim, som har en anslått formue på 3,7 milliarder kroner hver ifølge Kapital. Det plasserer trioen på 75. plass på magasinets oversikt over Norges 400 rikeste personer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer